Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Što simboliziraju snovi o trudnoći?

Snovi se čine tako stvarnima da zapravo možete osjetiti što se događa u trbuhu? Ponekad rodite, ponekad ne? Saznajte što znači ako sanjate da ste trudni ili da ste rodili?  

 

Već neko vrijeme sanjate da ste trudni i okruženi djecom?

Snovi se čine tako stvarnima da zapravo možete osjetiti što se događa u trbuhu? Ponekad rodite, ponekad ne? Saznajte što znači ako sanjate da ste trudni ili da ste rodili? Snovi o trudnoći mogli bi biti logični odraz onoga što se događa u vašem životu, ako ste uistinu trudni, ako želite zatrudnjeti ili vas je strah trudnoće.

Također simboliziraju aspekt vašeg privatnog života koji se neprestano razvija. Moguće je da takvi snovi predstavljaju rađanje novih ideja, projekata, postavljanje novih ciljeva ili ispunjenje vaših želja vezanih uz posao i karijeru.

Ako ne pokušavate zatrudnjeti u stvarnom životu, a trudni ste u vašim snovima, takvi snovi simboliziraju strah od novih odgovornosti i zadataka.

Ako ste trudni u stvarnom životu, a ne samo u snovima, snovi o trudnoći izraz su vašeg straha od trudnoće i vaše zabrinutosti za moguće komplikacije prilikom poroda. To znači da ste brižna majka i da brinete da možde niste dorasli zadatku ili da vas je strah odgovornosti. Dojenče u snu simbolizira nevinost, toplinu i nove početke, no također može značiti da ne posvećujete dovoljno vremena sebi i svojim hobijima. Možda se dijete u vama ne uspijeva potpuno izraziti ili ne uspijevate izraziti vaše želje, ciljeve i planove.

Nadamo se da vam ovo tumačenje snova kojima je simbol trudnoća može pružiti objašnjenje ili barem naznaku kako bi razumjeli zašto se taj motiv pojavljuje u vašim snovima. Svima vam želimo sreću u ostvarenju vaših ciljeva i da budete sretne u životu.