Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Kvaliteta spavanja

1-10 of 104

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11
 • Kada je u pitanju spavanje – jesen je najbolje godišnje doba!

  Kada je u pitanju spavanje – jesen je najbolje godišnje doba!

  Svi mi ponekad imamo problema s ustajanjem iz kreveta, a razlog tome ponekad je – jesen! Ovo je godišnje doba kao stvoreno za dugo spavanje i izležavanje – noći su hladnije, kreveti djeluju udobnije, a zrak je siguran od alergena pa se lakše i diše i spava.

  Pročitaj više 
 • Koliko često trebate prati posteljinu i jastuke te čistiti madrac?

  Koliko često trebate prati posteljinu i jastuke te čistiti madrac?

  Preporučljivo je jednom tjedno prati posteljinu u vrućoj vodi kako bi se uklonile sve bakterije.

  Pročitaj više 
 • Još jedna neprospavana noć?

  Još jedna neprospavana noć?

  Bez obzira na to jeste li sami odlučili probdjeti cijelu noć ili zbog obaveza niste stigli spavati, pred vama je jedan težak dan. Donosimo vam 7 savjeta koji će vam pomoći da ga lakše preživite.

  Pročitaj više 
 • Bolji san uz novi izgled sobe

  Bolji san uz novi izgled sobe

  Želite li kvalitetnije spavati? U tome vam mogu pomoći različite tehnike relaksacije. No, prije no što to isprobate, stvorite u svojoj spavaćoj sobi atmosferu ugodnu za spavanje. Vrijeme je da svoju sobu učinite najudobnijim mjestom za spavanje!

  Pročitaj više 
 • 6 posljedica kasnog odlaska u krevet

  6 posljedica kasnog odlaska u krevet

  Naravno, zabavno je ostati budan do kasno u noć, surfati internetom, gledati filmove koji nas tjeraju da se stisnemo ispod pokrivača i da uživamo u tišini noći. No, jeste li se ikada zapitali da li kasniji odlazak u krevet negativno utječe na zdravlje? Mi jesmo i istina je! Evo i kako …

  Pročitaj više 
 • 2 glavna uzroka slinjenja tijekom spavanja

  2 glavna uzroka slinjenja tijekom spavanja

  Slinjenje tijekom spavanja i mokri jastuci, zvuči li vam poznato? Smiješna situacija ili najneugodnije buđenje? Kako god bilo, svi smo se barem jednom probudili na hladnom i mokrom jastuku, lagano zalijepljenom na licu. Pročitajte koji su uzroci slinjenja tijekom spavanja i kako ga pokušati spriječiti.

  Pročitaj više 
 • Što nedostatak sna može učiniti našem mozgu?

  Što nedostatak sna može učiniti našem mozgu?

  Mnogi su razlozi koji uzrokuju nedostatak sna. Briga o djeci, noćne smjene ili život u bučnom susjedstvu mogli bi uništiti našu kvalitetu spavanja. Nedavna istraživanja su pokazala kako kroničan nedostatak sna može uzrokovati trajna oštećenja mozga. Zato se pitamo, kako možemo unaprijediti svoju kvalitetu spavanja i dobro se naspavati?

  Pročitaj više 
 • I radoholičari se mogu naspavati!

  I radoholičari se mogu naspavati!

  U ova moderna vremena sasvim je razumljivo kako nas je sve obuzeo posao - postali smo radoholičari. Opsjednutost stalnog provjeravanja e-maila, sastancima i nedostupnim rokovima svakako može imati nepovoljan učinak na kvalitetnu sna. Ako se vaše osmosatno radno vrijeme pretvorilo u rad 24/7, vaš san ipak ne mora trpjeti. Postoje određene mjere zahvaljujući kojima se možete opustiti i naspavati se te biti spremni za idući dan.

  Pročitaj više 
 • Kako poboljšati kvalitetu sna pomoću međusobnoga odnosa?

  Kako poboljšati kvalitetu sna pomoću međusobnoga odnosa?

  Iako je maženje u krevetu nešto posve normalno, ono ipak nije posve korisno za naše navike spavanja. Stručnjaci kažu kako dijeljenje kreveta uzrokuje 50% poremećaja spavanja. Primjerice, ako vaš partner ne može zaspati, to će se reflektirati i na vas i možete biti sigurni kako ćete sljedeće jutro ustati na lijevu nogu. Kako biste poboljšali svoje i partnerove navike spavanja, isprobajte neke od sljedećih savjeta.

  Pročitaj više 
 • Kako urediti dječju sobu?

  Kako urediti dječju sobu?

  Uređivanje dječje sobe zna biti teško, posebice ako su djeca u prijelaznim godinama. Neovisno o djetetovim godinama, kvalitetan san je važan za njegov rast i razvoj. Kako bi što bolje spavali, na nama je da im osiguramo udoban prostor. Donosimo vam nekoliko prijedloga kako najbolje urediti dječju sobu.

  Pročitaj više 

1-10 of 104

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11