Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Pravila Privatnosti

Cilj Pravila privatnosti

Zaštita osobnih podataka naših korisnika poseban je interes naše tvrtke. Sve aktivnosti STUDIO MODERNE – TV PRODAJA d.o.o. Slavonska avenija 6, Zagreb na internetu sukladne su Zakonu o provedbi opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 42/2018) i Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća (GDPR). Studio Moderna – TV prodaja d.o.o. kao dio grupacije Studio Moderna poduzima maksimalne mjere zaštite kako bi se spriječila zloupotreba osobnih podataka ili pristup neovlaštenim osobama.

STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o. ne prikuplja i ne obrađuje vaše osobne podatke, ako vi izričito ne predate takve podatke prilikom naručivanja proizvoda radi dostave, anketiranja ili želje za sudjelovanjem u nagradnim igrama. Konkretno – da bismo vam mogli isporučiti paket potrebni su nam vaši podaci, uključujući i broj telefona/mobitela ako dođe do potrebe da vas informiramo o trenutnom statusu narudžbe (npr. u situaciji kada narudžba iz određenih razloga ne može biti procesuirana).

Istodobno upotrebljavamo vaše osobne podatke kako bi poboljšali naše proizvode i vaše korisničko iskustvo prilikom kupovine, bez obzira na to gdje se kupovina odvija.

Ova se Pravila o privatnosti primjenjuju na obradu osobnih podataka koji se prikupljaju i obrađuju na internetu, kao i za osobne podatke prikupljene putem ostalih načina prodaje (telefon, dućani, nagradne igre, ako nije drugačije definirano).

Ovim Pravilima želimo vam dati jasan uvid u način obrade vaših osobnih podataka koje ste nam dali, objasniti vam naše nastojanje da zaštitimo vaše podatke, nabrojati vaša prava, te koje mogućnosti imate u nadzoru vaših osobnih podataka.

Što su osobni podaci i drugi korišteni izrazi?

Osobni podatak je informacija kojom se utvrđuje vaš identitet, npr. vaše ime, prezime, adresa stanovanja, broj telefona/mobitela, e-mail adresa itd.

Studio Moderna-TV Prodaja d.o.o. neće prikupljati nikakve posebne kategorije osobnih podataka (osim ako je drugačije definirano).

"E-časopis" su elektroničke vijesti koje uključuju vijesti o informativnim svrhama, ponudama, događajima, promocijama i bilo kakvim novostima koje Studio Moderna želi podijeliti s vama;

"Ugovorni (vanjski) izvršitelji" su partneri s kojima je Studio Moderna - TV Prodaja d.o.o. potpisala  sporazum i koji samo obrađuje osobne podatke u ime Studio Moderne- TV Prodaje d.o.o. i ne dijeli ih s trećim stranama.

Izraz "Web stranica" odnosi se na sve stranice Studio Moderna - TV Prodaja d.o.o., koje uključuju:

Kako i koje osobne podatke sakupljamo?

Vaše osobne podatke možemo prikupljati na sljedeće načine:

  • Pretplata na E-časopis – putem koje se korisnik pretplaćuje na e-časopis, uključujući vijesti o informativnoj svrsi, ponudama, događanjima, promocijama i ostalim vijestima koje Studio Moderna želi podijeliti s vama. Ova je usluga sasvim besplatna.
  • Narudžba (putem interneta ili telefona) - prilikom naručivanja proizvoda morate nam dati svoje osobne podatke kako bismo obradili vašu narudžbu;
  • Registracija na web stranicama - Studio Moderna - TV Prodaja d.o.o. nudi mogućnost registracije tako da ne morate unositi podatke o isporuci svaki puta kad naručujete proizvod. Registracija nije neophodna za kupnju i sami odlučujete želite li se registrirati ili ne;
  • Naš maloprodajni tim: ako želite, svoje osobne podatke možete dijeliti i s našim timom u maloprodaji. Naravno, to nije potrebno za kupnju.
  • Nagradne igre - različiti osobni podaci prikupljaju se nagradnim igrama koje mogu imati dodatne uvjete i odredbe kako je ovdje definirano. Prije pristupanju nagradnoj igri provjerite uvjete i odredbe svake nagradne igre;

Ovisno o osobnim podacima koje želite dati, te u koju ih svrhu dajete, podaci prikupljeni od vas mogu biti:

  • Ime;
  • Prezime;
  • Adresa;
  • Poštanski broj i grad;
  • Telefonski broj (fiksni ili mobilni);
  • E-mail adresa;
  • Datum rođenja;
  • Spol

Tijekom vašeg korištenja web-stranice /mjesta (registracija, narudžba ...) preglednik šalje informacije o vama putem naših poslužitelja, uključujući vašu IP adresu, datum i vrijeme vašeg posjeta te podatke o vremenu provedenom na našim web stranicama, URL za upućivanje (web stranica s koje ste došli); stranice koje ste posjetili na našim web stranicama i informacije o uređaju ili pregledniku (npr. vrstu preglednika i verziju, radni sustav).

Osim toga, također možemo prikupljati određene podatke i iz „kolačića“. Za više informacija kliknite ovdje i provjerite naša pravila za korištenje “kolačića”.

Kada koristite naše web stranice, možete omogućiti praćenje podataka o svojoj lokaciji. U pregledniku ćete dobiti obavijest o pristanku na dijeljenje takvih informacija. Stoga će u takvom slučaju samo vaši podaci o lokaciji biti podijeljeni nama (npr. "Pronađite najbližu trgovinu").

Kako upotrebljavamo osobne podatke?

Obrađivanje vaše narudžbe

Ako ste naručili proizvode od Studio Moderne – TV prodaje d.o.o., koristit ćemo vaše osobne podatke kako bi vam isporučili naručene proizvode, kao i za kontakt o statusu vaše narudžbe putem e-maila, telefona ili na drugi način. To će biti učinjeno u svrhu izvršavanja i poštivanja kupovine na daljinu. Ponekad Studio Moderna - TV prodaja d.o.o. treba prenijeti osobne podatke drugim tvrtkama ili vanjskim pružateljima usluga za daljnju obradu kako bi vaša narudžba stigla do vas. Pružatelji usluge mogu se, na primjer, angažirati u kontekstu slanja robe, distribucije reklamnog materijala ili za nagradne igre. Studio Moderna – TV prodaja d.o.o. zahtijeva od tih strana prihvaćanje naših uputa, te usklađenost s našom Izjavom o zaštiti podataka.

Tijekom obrade narudžbe također možemo upotrijebiti podatak o dobnoj skupini, kako bismo provjerili jeste li odgovarajuće dobi za zaključivanje narudžbe, te je li nam je dopušteno u tom slučaju obraditi vaše osobne podatke. U tom slučaju  koristimo osobne podatke na temelju zakonske obveze.

Pružanje podrške kupcima

Ako nas kontaktirate putem službe za korisničku podršku ili na neki drugi način; putem e-maila, telefona, razgovora/chata (na našim web stranicama ili na web stranicama društvenih medija), obradit ćemo vaše osobne podatke uključujući i podatke o narudžbi i povijesti kupovine, u cilju rješavanja zahtjeva i pružanja usluge s najboljom dostupnom uslugom. Obradit ćemo takve osobne podatke na način koji zadovoljava vaša prava kao kupca ili ako to zahtijeva zakonska obveza.

Individualizirana komunikacija s vama

  • Ako ste se pretplatili na naš E-časopis i izrazili želju za primanjem naših novosti i prihvatili naša  Pravila privatnosti, poslat ćemo vam personaliziranu komunikaciju putem e-maila na temelju vašeg pristanka;
  • Ako ste dali pristanak/suglasnost putem privole (online, putem telefona ili u maloprodaji) za personaliziranu komunikaciju, možemo vam ju komunicirati putem telefona, SMS-a, e-maila ili putem printanih kataloga
  • Ako ste kupili proizvod i dali nam svoju e-mail adresu tijekom procesa kupnje, možemo upotrijebiti ovu e-mail adresu kako bismo vam poslali promotivni e-mail koji će sadržavati novosti o našim sličnim proizvodima ili uslugama. Dajemo vam mogućnost isključivanja i odjave sa svih naših budućih e-časopisa ili promotivnih e-mailova, klikom na link za odjavu.
  • Kako bismo vam osigurali što bolje korisničko iskustvo, možemo vam poslati ponude proizvoda koji su prilagođeni vašim željama. Ova vrsta individualiziranih ponuda temelji se na vašim prethodnim kupnjama i akcijama na našim web stranicama i ostvaruje se na temelju legitimnog interesa.

Prilagođena personalizirana komunikacija s Klub5* kupcima temelji se na ugovorenim odnosima između člana Klub5* i Studio Moderna - TV Prodaja d.o.o. U slučaju da član Klub5* da suglasnost/privolu za vrijeme trajanja članstva, takva ugovorna obveza nadomješta pristanak kao pravni temelj, osim ako je kupac obavijestio Studio Moderna - TV Prodaja d.o.o. da ne želi biti kontaktiran. Više informacija o Klubu 5* možete pronaći na ovdje.

Također možemo koristiti vaše osobne podatke u svrhu optimizacije prikazivanja oglasa. Možemo obrađivati vaše osobne podatke na temelju legitimnog interesa Studio Moderna - TV Prodaja d.o.o. osim ako niste prigovorili bilo kakvoj personaliziranoj komunikaciji Studio Moderna - TV Prodaja d.o.o. Preusmjeravanje i prikazivanje oglasa kojeg su generirali “kolačići“ je u skladu s našim Pravilima o “kolačićima”.

Analize

Studio Moderna koristit će vaše osobne podatke za analizu i istraživanje (takva analiza i istraživanja provodit će se na pseudomiziranoj ili anonimnoj osnovi gdje god je to moguće), što je neophodno u svrhu našeg legitimnog interesa i razumijevanja naših kupaca i vaših preferencija, trendova, a u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva, pružanja informacija, sadržaja i ponuda prilagođenih vašim potrebama, općim istraživanjima, u statističke svrhe i agregiranim izvješćivanjem, za razvoj novih proizvoda i usluga, praćenje izvedbe postojećih proizvoda i usluga te poboljšanje naše tehnologije a kako bi bili mogućnosti poslati vam svoje prilagođene marketinške poruke i prikazati online oglase.

Što su Privole/suglasnost

Privola je svako dobrovoljno, posebno, informirano i nedvosmisleno izražavanje želja korisnika kojim on izjavom ili jasnom potvrdnom radnjom daje pristanak za obradu osobnih podataka koji se na njega/nju odnose. Konkretno - tijekom potvrde narudžbe vi ste dodatno pitani od strane prodajnog osoblja ili tijekom završnog koraka potvrđivanja narudžbi na internetskoj stranici želite li ubuduće biti kontaktirani i vaša se privola registrira u sustavu, a vi potpisom ili svojom izjavom dajete nam pravo za daljnje korištenje vaših podataka. Privola se može dati i uskratiti besplatno u svakom trenutku.

Ako date izričiti pristanak (privolu) za korištenje vaših osobnih podataka, koristit ćemo ih u svrhu buduće individualizirane komunikacije namijenjene prodaji i obavještavanju o:

  • posebnim ponudama
  • novim proizvodima i pogodnostima
  • istraživanjima
  • događanjima (eventima)

putem komunikacijskih kanala za koje ste dobrovoljno ostavili podatak, a ponuđene su vam mogućnosti; mobitel (SMS/Viber npr. slanje informacija vezanih za rođendanski događaj u dućanima), pismena pošta (npr. slanje printanih kataloga/letaka), telefonski poziv (npr. za istraživanje zadovoljstvom usluge), e-mail (npr. povodom posebne rođendanske ponude). Ako ste član Kluba 5* dopuštate kontaktiranje za vrijeme i prije isteka članstva.

Osobne podatke koje dajete STUDIO MODERNI – TV PRODAJA d.o.o. kontrolirate sami.

Korisnik može izmijeniti svoje privole i/ili uskratiti pravo na obradu osobnih podataka klikom na posebno istaknuti link odjave koji se nalazi u svakoj elektronskoj obavijesti koju prima, osobno dolaskom u neko naše prodajno mjesto, pozivom u pozivni centar ili slanjem e-maila na szop.hr@studio-moderna.com. Ovisno o kanalu komunikacije, takva izmjena i/ili uskrata biti će evidentirana najkasnije u roku 48 sati od zaprimanja pod uvjetom da je kupac identificiran.

Da bi bili ispravno identificirani kod povlačenja privole za kontaktiranje slanjem zahtjeva za ispis, na našu e-mail adresu morate poslati kontakt informacije i točnu e-mail adresu s koje se odjavljujete (u slučaju da imate više od jedne e-mail adrese, obavezno navedite koju odjavljujete ili to učinite za sve e-mail adrese).

Ako se vaši osobni podaci promijene (npr. e-mail adresa, kućna adresa, broj fiksnog ili mobilnog telefona, poštanski broj i sl.), molimo da nas o promjenama obavijestite na adresu: szop.hr@studio-moderna.com

Što je sa „starim“ privolama?

Kako su vaše privole trenutno zabilježene možete saznati slanjem e-maila na szop.hr@studio-moderna.com, dolaskom na neko naše prodajno mjesto ili pozivom u naš call centar. Privole možete izmijeniti, odnosno ažurirati u svako doba putem navedenih kanala.

Dijelimo li vaše osobne podatke?

Ugovorni (vanjski) izvršitelji

Poštujemo povjerenje koje ste nam dali dijeljenjem vaših osobnih podataka, te ih nećemo dijeliti s trećim osobama za vlastitu upotrebu ili svrhu osim ako zakon nalaže drugačije. Ponekad Studio Moderna - TV prodaja d.o.o. treba prenijeti osobne podatke drugim tvrtkama ili vanjskim pružateljima usluga za daljnju obradu. Pružatelji usluga mogu se npr. angažirati u kontekstu isporuka vaših proizvoda (naše skladište, isporuka), plaćanja narudžbi (npr. banke), u svrhu personalizirane komunikacije (tiskare, usluge isporuke) i sl. s kojima smo sklopili pisani ugovor o obradi vaših osobnih podataka samo u gore navedene svrhe

Društvene mreže

Web-lokacije Studio Moderna - TV Prodaje d.o.o. mogu vam pružiti dodatke iz različitih društvenih mreža. Ako odlučite stupiti u interakciju (registriranjem računa na društvenoj mreži), vaša aktivnost na našoj web-lokaciji ili putem naših aplikacija također bi mogla biti dostupna toj društvenoj mreži na temelju pravila o privatnosti koja ste dogovorili prilikom prijave na tu mrežu. Ako ne želite podijeliti te podatke, odjavu obavite na društvenoj mreži.

Državna tijela

U slučaju bilo kakvih zahtjeva pravne ili policijske uprave i, ako je to potrebno, za određene pravne postupke, istrage i sl., Studio Moderna – TV Prodaja d.o.o. dužna je podijeliti vaše osobne podatke s takvim službenim državnim tijelima.

S vašim pristankom

Osim gore navedenog, Studio Moderna - TV Prodaja d.o.o. može dijeliti vaše osobne podatke samo uz prethodnu suglasnost kome (koja tvrtka) i za koju svrhu možemo podijeliti vaše osobne podatke. Ovo nije standardna praksa, no može se dogoditi u budućnosti.

Kako štitimo vaše osobne podatke?

Studio Moderna - TV Prodaja d.o.o. učinkovito radi na provođenju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih sigurnosnih mjera, temeljenih na provedenoj procjeni rizika, kako bi se zaštitila od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja i protiv bilo kakvog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja.

Pored toga, nećemo dijeliti vaše osobne podatke s trećim zemljama (zemljama koje nisu članice EU), osim ako su poduzete odgovarajuće mjere zaštite u skladu s važećim zakonima.

Imam li svoja prava kao kupac?

Naravno. Možete zatražiti da u bilo kojem trenutku iskoriste prava, bez ikakvih troškova.

Prava

Temeljem primjenjivih propisa, vaša su prava sljedeća:

  • Pravo na informaciju - ako imate pitanja u vezi naših Pravila privatnosti ili o tome kako se obrađuju vaši osobni podaci, slobodno kontaktirajte našeg službenika za osobne podatke szop.hr@studio-moderna.com
  • ako su osobni podaci koji se odnose na vas netočni, imate pravo (bez nepotrebnog odgađanja) tražiti ispravak tih podataka, kao i dopuniti ih ako su isti nepotpuni
  • imate pravo tražiti brisanje osobnih podataka koji se odnose na vas (bez nepotrebnog odgađanja), ako je ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:
    1. a) osobni podaci više nisu nužni u odnosu na svrhe za koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni;
    2. b) ako povučete privolu na kojoj se obrada temelji i ako ne postoji druga pravna osnova za obradu;
    3. c) ako uložite prigovor na obradu;
    4. d) ako su osobni podaci nezakonito obrađeni;
    5. e) ako se osobni podaci moraju brisati radi poštovanja neke pravne obveze koja proizlazi iz prava Europske unije ili Republike Hrvatske;
    6. f) osobni podaci su prikupljeni u vezi s ponudom usluga informacijskog društva (kao što je e-trgovina);
  • imate pravo ishoditi ograničenje obrade osobnih podataka, ako je ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:
    1. a) ako osporavate točnost nekog osobnog podatka, i to za razdoblje koje nam omogućuje da provjerimo točnost tog osobnog podatka;
    2. b) ako je obrada nezakonita, a vi se protivite brisanju osobnog podatka te umjesto toga tražite ograničenje njihove uporabe;
    3. c) ako nam osobni podaci više nisu potrebni za potrebe obrade, no tražite ih radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane nekog pravnog zahtjeva;
    4. d) ako ste uložili prigovor na obradu te čekate potvrdu nadilaze li naši legitimni razlozi za obradu vaše interese, prava i slobode;
  • imate pravo na prijenos podataka, odnosno imate pravo zaprimiti osobne podatke koje ste nam pružili (zaprimljene u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu) te ih prenijeti drugom voditelju obrade bez ometanja s naše strane. Drugim riječima, imate pravo na izravni prijenos podataka koje obrađujemo, tako da se osobni podaci prenesu od nas (tj. iz naše baze osobnih podataka) drugome voditelju obrade, pod uvjetom da je to tehnički izvedivo;
  • imate pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koje ste nam pružili;
  • imate pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka, i to na adresu elektroničke pošte azop@azop.hr ili na adresu Martićeva ulica 14, 10000 Zagreb.

Povlačenje suglasnosti

Ako želite ograničiti komunikaciju s nama na samo određene kanale komunikacije ili čak sve, to možete učiniti u bilo kojem trenutku tako što ćete nam poslati e-mail ili nas nazvati.

Nadalje možete otkazati pretplatu na našu komunikaciju putem e-maila klikom na link za odjavu koji se nalazi u zaglavlju svakog promotivnog e-maila Studio Moderna - TV Prodaja d.o.o.

Mail nam možete poslati i na ovu adresu: info.hr@studio-moderna.com, a možete nazvati i naš besplatni broj koji se nalazi na našim web stranicama.

Na taj ćete se način povući iz primanja naših e-mail poruka i/ili komunikacije preko drugih kanala: Poziv, SMS, Printani katalog/materijal.

Učinit ćemo sve kako bismo što prije mogli povući vašu suglasnost. Zbog specifičnosti poslovnog procesa i tehničkih ograničenja, moguće je da u roku do 15 dana od datuma vaše odjave još uvijek primite e-mail s marketinškim ponudama i ostalim sadržajima tvrtke Studio Moderna - TV prodaja d.o.o. (u slučaju da je e-mail već poslan ili je u fazi slanja). Ispričavamo se unaprijed i molimo za vaše razumijevanje.

Koliko dugo se čuvaju moji osobni podaci?

Čuvat ćemo vaše osobne podatke sve dok nam nije zakonski neophodno ili sve dok imamo vaš pristanak. Međutim, u svakom trenutku možete zatražiti pristup vašim osobnim podacima ili brisati osobne podatke (osim ako imamo obvezu daljnje obrade takvih osobnih podataka).

Mogu li dobiti više informacija?

U svakom trenutku možete poslati pitanja i zahtjeve vezane uz vaše osobne podatke kao i dobiti informacije na koji način možete ostvariti svoja prava vezana uz osobne podatke našem Službeniku za zaštitu podataka, kojeg možete kontaktirati putem szop.hr@studio-moderna.com

Ako nas želite kontaktirati poštom, molimo upite šaljite na

  • STUDIO MODERNA - TV PRODAJA D.O.O.
    SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA
    SLAVONSKA AVENIJA 6
    10000 ZAGREB

Također imate pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka, i to na adresu elektroničke pošte azop@azop.hr ili na adresu Martićeva ulica 14, 10000 Zagreb.

Maloljetnici

STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o. savjetuje svim roditeljima i starateljima da nauče svoju djecu kako sigurno i odgovorno koristiti svoje osobne podatke na Internetu. Maloljetnici ne bi smjeli ostavljati nikakve osobne podatke na Internet STUDIO MODERNE – TV PRODAJA d.o.o. bez dopuštenja roditelja ili staratelja. STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o. nikada neće namjerno prikupiti podatke od maloljetnika i iskoristiti ih na bilo koji način, ili ih otkriti trećoj osobi bez dopuštenja, osim ako zakon nalaže drugačije.

STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o. zahtijeva da maloljetnici ne kupuju niti sudjeluju u drugim pravnim poslovima u odnosu na naše proizvode i usluge bez suglasnosti roditelja ili zakonskog skrbnika i ne želi primati osobne informacije direktno od maloljetnika, no ponekad ne može odrediti dob osoba koje u takvim poslovima sudjeluju ili daju osobne podatke. Ako nam maloljetnik (po propisima pozitivnih zakona) ipak dostavi osobne podatke bez pristanka roditelja ili zakonskog staratelja, molimo roditelje ili staratelje da nas o tome obavijeste da bismo uklonili te informacije.

Kupovina proizvoda i dobivanje besplatnog proizvoda

Kupcima koji kupuju proizvode za vrijeme akcije „Black Friday“ (Crni Petak) i drugih posebnih ponuda i oblika prodaje povremeno osiguravamo i darujemo besplatne proizvode i/ili usluge. Popusti naznačeni u promidžbenim materijalima za vrijeme posebnih ponuda i oblika prodaje vrijede samo za dio odabranih i označenih artikala.

Uvjet za dobivanje besplatnog proizvoda i/ili usluge je da je uz pojedinu akciju posebno oglašeno da svaki kupac koji kupi proizvod u određenim vremenskim intervalima prema, broju izdanih računa kao što su prvih 10 kupaca i/ili prvih 100 kupaca i/ili prvih 200 i/i ili prvih 300 kupaca ima pravo na dar.

Redoslijed zaključenja narudžbi i računa o izvršenoj kupovini određuje se automatski radom programa bez utjecaja ljudskog faktora i automatski određuje koji kupci imaju pravo na dar.

Alternativno rješavanje potrošačkih sporova (ARSP)

Od 15. veljače diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju imate pravo i mogućnost riješiti u svega nekoliko klikova na ovim stranicama. Europska komisija je za takvo rješavanje sporova osmislila platformu koja je dostupna svim građanima Europske unije.

Platforma je namijenjena za alternativno (izvansudsko) rješavanje domaćih i prekograničnih sporova koji proizlaze iz ugovora o prodaji ili ugovora o uslugama između trgovaca sa sjedištem u Republici Hrvatskoj i potrošača s prebivalištem u Europskoj uniji (u daljnjem tekstu: EU) u postupku pred tijelima za alternativno rješavanje potrošačkih sporova (u daljnjem tekstu: tijelima za ARPS) koja su ovlaštena provesti mirenje ili donijeti neobvezujuću ili obvezujuću odluku o sporu.

Kada potrošači i trgovci podnesu prigovor, tijela za rješavanje sporova djelovat će kao posrednici između dviju strana u cilju rješavanja problema.

Nakon što se postigne dogovor o tome tko će spor riješiti, platforma automatski prosljeđuje spor tom tijelu koje je dužno u roku od 90 dana riješiti spor u potpunosti preko Interneta.

Internetska platforma za online alternativno rješavanje sporova od 15. veljače 2016. kao i svim građanima Europske unije dostupna vam je ovdje.

Izmjena Pravila privatnosti

Studio Moderna – TV Prodaja d.o.o. želi se pridržavati međunarodno priznatih zakona o osobnim podacima. S tim ciljem, a na temelju vaših povratnih informacija, ažurirat ćemo i Pravila o privatnosti kako bismo bili sigurni da nema pogrešaka i da sadrže odgovarajuće informacije o vašim pravima i postupcima obrade te da je u skladu s primjenjivim zakonima i najboljim praksama.

Možemo ga s vremena na vrijeme mijenjati kako bismo držali korak s novim pravnim i marketinškim razvojem i mogućnostima. Ako učinimo značajne izmjene, obavijestit ćemo vas putem obavijesti na našim web stranicama ili slanjem ažuriranih pravila na vaš e-mail. U svakom slučaju, ažurirana pravila bit će uvijek objavljena na ovoj web stranici.

30.05.2018