Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Spolnost i veze

1-10 of 54

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Zašto ljubav posustaje zimi

  Zašto ljubav posustaje zimi

  Stiglo je godišnje doba koje vašu vezu stavlja pred velika iskušenja. Iako je zima puna prilika da se zbližimo: romantična vatra, praznici, vrijeme pogodno za maženje... Ipak ovo godišnje doba može biti i teško za vaš ljubavni život.

  Pročitaj više 
 • Argumenti za i protiv zaljubljivanja na prvi pogled

  Argumenti za i protiv zaljubljivanja na prvi pogled

  Koncept zaljubljivanja na prvi pogled je jedna od stvari o kojoj se, kada govorimo o ljubavi, najviše debatira. Činjenica je da možete upoznati nekog i odmah biti na sedmom nebu, ali zaljubiti se duboko, iskreno, ludo samo na jedan pogled? Je li to moguće? Ovisi o tome kome postavljate ovo pitanje.

  Pročitaj više 
 • Šta je muškarcima važno u krevetu?

  Šta je muškarcima važno u krevetu?

  Pitali smo muškarce što najčešće primjećuju kod žena dok vode ljubav i saznali odgovore. Prije svega, drage dame, morate znati što muškarci uopće ne primjećuju: napuknuti nokat, suhu kožu na laktovima, ako imate koju dlačicu viška u bikini zoni. Ovo su stvari koje ih se uopće ne tiču i uopće im ne privlače pažnju.

  Pročitaj više 
 • Idealno Valentinovo za vaš najdraži horoskopski znak

  Idealno Valentinovo za vaš najdraži horoskopski znak

  Najromantičniji dan u godini je danas, a vaš zadatak je da ga učinite savršenim za nekoga koga volite. Ako niste sigurni kako bi vaša bolja polovica željela provesti ovaj dan, zašto to ne biste saznali iz njenog/njegovog horoskopa? Za vas smo istražili što je za svaki horoskopski znak pojam romantike i želimo to podijeliti s vama odmah.    

  Pročitaj više 
 • 7 navika za sretnu i uspješnu vezu

  7 navika za sretnu i uspješnu vezu

  Održavanje veze snažnom i zdravom ponekad može biti jako teško. Kvalitetna veza traži dosta truda i jednostavna je istina da često podbacujemo u tome. Ali, koja je tajna dobre veze? Donosimo vam sedam navika koje će vam pomoći da održite vezu zdravom i kvalitetnom. Navike će vas možda iznenaditi.

  Pročitaj više 
 • 5 najgorih savjeta za ljubavne veze

  5 najgorih savjeta za ljubavne veze

  Vjerojatno ste dosad čuli gomilu ljubavnih savjeta, neke dobre, neke loše, ali i neke jednostavno grozne. Nema ništa loše u tome da povremeno prihvatite pokoju sugestiju i tako si olakšate život, no neki savjeti imaju potpuno suprotan učinak. Bilo bi najpametnije držati se korisnih i zanemariti blesave savjete, no problem je u tome kako ih razlikovati. Pomoći ćemo vam riješiti tu dilemu.

   

  Pročitaj više 
 • Šest načina da pronađete ljubav

  Šest načina da pronađete ljubav

  Vjerojatno znate kako je tražiti pravu osobu koja će vas usrećiti za cijeli život i čuli ste onu mudru izreku da nikada nećete pronaći ljubav ako je budete tražili. Iako ovo potonje nije posve neistinito, postoje jednostavni trikovi koji će vam pomoći da privučete ljubav u svoj život.

  Pročitaj više 
 • 9 provjerenih ideja za spoj

  9 provjerenih ideja za spoj

  Potrudite se da spoj bude jedinstven, romantičan i nezaboravan. Ako ne znate gdje odvesti partnericu na spoj ovdje ćete pronaći 9 prikladnih ideja.

  Pročitaj više 
 • Savjeti za kvalitetnu i emotivnu vezu

  Savjeti za kvalitetnu i emotivnu vezu

  Jureći za životom u strahu da nas ne prestigne, jednostavno zaboravljamo na blaga koja već imamo. Sačuvajte ih uz 5 savjeta koji slijede...

  Pročitaj više 
 • Mala škola flerta

  Mala škola flerta

  Kratak tečaj iz flertovanja će vas, ne samo naučiti kako da to činite, već ćete ubuduće i prepoznati kada neko flertuje s vama, i kako da odgovorite ako ste zainteresirani. Zabavite se!

  Pročitaj više 

1-10 of 54

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6