Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Kako do spavaće sobe iz snova

Jedina soba u vašem domu u koju trebate uložiti poseban trud jest spavaća soba. Skrivena od pogleda svih, i kao takva možda nebitna, ona je ipak samo vaša oaza mira i sigurnosti. 

Jedina soba u vašem domu u koju trebate uložiti poseban trud jest spavaća soba. Skrivena od pogleda svih, i kao takva možda nebitna, ona je ipak samo vaša oaza mira i sigurnosti.

Ukoliko želite unijeti promjene u svojoj spavaćoj sobi, prvenstveno vodite računa da ju učinite mjestom relaksacije, ipak je to najvažnije mjesto na kojemu skupljate snagu za sve što vas čeka idući dan.

Iako vam se čini da  preuređenje spavaće sobe i nije neki izazov i da ne morate biti stručnjak, postoji jedna, najvažnija stvar, oko koje biste svakako trebali konzultirati stručnjake.

Radi se naravno o krevetu, tj. izboru podloge na kojoj ćete spavati. Prilikom izbora jastuka i madraca, planirajte vrijeme za tu kupovinu i odaberite one koji odgovaraju baš vama! Dormeo AIR PLUS madrace odlikuje odličan stupanj potpore i različite su tvrdoće u gornjem dijelu, tako da svatko može odabrati madrac prema vlastitim potrebama. Mekši madrac AIR PLUS LUX češće će odabrati oni koji vole spavati na boku, a nešto tvrđi madrac AIR PLUS COMFORT može odgovarati osobama koje vole spavati na trbuhu ili leđima. Madrac AIR PLUS SELECT mogu odabrati oni spavači koji su skloni mijenjanju položaja tijekom noći.

 

Kada ste riješili najvažniju stvar- izbor madraca - možete krenuti dalje.

1. Izaberite odgovarajuću boju zidova

Imajte na umu da neke boje smiruju i opuštaju te poboljšavaju raspoloženje. Kako biste se i vizualno opustili, pri uređenju spavaće sobe, koristite bijelu, svjetlo zelenu,  svijetlo plavu te svijetlo žutu.

2. Stavite mekani tepih sa svake strane kreveta

Smjestite malen udoban sag u boji koju volite sa svake strane kreveta. Uljepšat će izgled prostorije, dati joj toplinu, a vi ćete svakog jutra lakše zakoračiti u novi dan.

3. Vodite računa o osvjetljenju

Svakako, uz luster ili plafonjeru, postavite malenu svjetiljku na noćni ormarić. Prije spavanja, prigušite svjetlo, pomoći će vam da lakše utonete u san.

4. Iskoristite stvari koje već imate

Najljepši dodatak sobi je onaj koji ima osobno značenje. Neka vam najdraža uspomena bude prvo što ćete ugledati kada se ujutro probudite.

 

Želimo vam laku i mirnu noć!