Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Neka krevet postane vaš omiljeni prostor

Dok neki ljudi kažu da se oko uređenja spavaće sobe ne treba truditi – jer se ondje ‘samo’ spava – mnogi misle sasvim drukčije. Jer za njih je spavaća soba oaza intime, u kojoj se može maksimalno uživati a da se ni ne izađe iz kreveta. 

1. Trenuci čiste lijenosti

‘Lijena’ jutra jedna su od omiljenih vikend aktivnosti. A to uopće nije ni čudno jer je obično izlažavanje mnogim - poslovnim ljudima i mladim roditeljim- najveći doživljaj luksuza o kojemu preko radnog tjedna mogu samo maštati.

2. Ugriz zadovoljstva

Doručak u krevet, pak, je zahvaljujući holivudskim filmovima najromantičniji potez koji možete učiniti za svoju vezu. Bez obzira što se nalazilo na meniju, sam je čin dovoljan da se partner/partnerica oduševe.

3. Vođenje ljubavi

Dok neki parovi vjeruju da je zaljubljivanje sigurna karta do sretne veze, neki znaju da je za sreću u dvoje potrebno mnogo truda oko skladnog intimnog života. Isto tako istraživanja pokazuju da je krevet kroz povijest najomiljenije (i najčešće) mjesto radnje za razmjenu ovakve vrste intime.

4. Čitaonica

Ne postoji udobnije mjesto od vlastitog kreveta za čitanje omiljene literature. Ušuškani u mirisnu posteljinu i podbočeni jastucima možete se vrlo lako uživjeti u priče likova iz roman te tako opušteni malo i zadrijemati.

5.  Glazbena radionica

Glazba je melem za dušu – pogotovo ako je prva stvar koju ujutro čujete vasa omiljena pjesma. Uz dobru glazbu napravite i nekoliko vježbica za istezanje, pa puni dobre energije krenite u novi dan.

6. Odmor

I posljednje, ali ne i najmanje važno, u krevetu se možete i trebate dobro odmoriti. A kako biste učinili baš to – kvalitetno odmorili – potreban vam je pravilno odabran madrac