Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Pravila nagradnog natječaja “Dormeo spavalice”

 

Članak 1.

 

STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o. iz Zagreba, Slavonska avenija 6, OIB: 97587356297, (dalje u tekstu Društvo i/ili organizator) u svrhu promidžbe proizvoda i usluga, organizira nagradni natječaj  (dalje u tekstu Natječaj) pod nazivom "Dormeo spavalice". Pravila Natječaja bit će objavljena na stranici http://www.dormeospavalice.hr/. Organizator zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja Natječaja i datuma proglašenja pobjednika.

 

Članak 2.

 

Nagradni natječaj traje u razdoblju od 26.2.2019. do 8.3.2019. godine zaključno do 23:59 sati. Na internetskoj stranici http://www.dormeospavalice.hr/ u svrhu provođenja nagradnog natječaja “Dormeo spavalice” postavit će se prijava koju sudionik mora ispuniti na kreativan i domišljat način. Ispunjavanje prijave ujedno je i uvjet sudjelovanja u natječaju.

 

Organizator će proglasiti ukupno 3 (tri) pobjednika (najkreativnije popunjene prijave) natječaja.

 

Nakon završetka kreativnog nagradnog natječaja svi pobjednici sudjelovat će na Dormeo Sleep eventu gdje će isprobati spavanjem Dormeo madrac te su i suglasni da će javno podijeliti svojaiskustva spavanja na Dormeo madracu. Sudionici koji nisu iz Zagreba, a osvoje nagradu, eventu prisustvuju o svom trošku.

 

Dormeo Sleep eventi organiziraju se 15.3.2019. u Zagrebu.

 

Članak 3.

 

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi punoljetni građani RH koji prihvaćaju Pravila nagradnog natječaja i ispune prijavu za nagradni natječaj . Svaki građanin koji se uključi u nagradni natječaj može podnijeti samo jednu prijavu.

Sudionici nagradnog natječaja mogu sudjelovati u nagradnom natječaju i pozivati druge osobe da sudjeluju u istom. Sudionici nagradnog natječaja neće pozivanjem drugih osoba na sudjelovanje ostvarivati nikakva prava ni prednost (skupljanje bodova i sl.). Sudionici nagradnog natječaja potpunosti preuzimaju odgovornost za preporuke i pozive za sudjelovanje u nagradnom natječaju trećim osobama. STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. ne podržava slanje spam poruka u bilo kojem obliku. Svaka spam poruka koja će biti poslana od treće strane u svrhu natječaja će biti strogo zabranjena te će mogući  prekršitelji odgovarati za svoje postupke. Ukoliko će administrativne vlasti RH ili institucije koje kontroliraju slanje spam poruka ili davatelja usluga Interneta tražiti, STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. zadržava pravo da tim ovlastima, institucijama ili davateljima usluga ustupi informacije o sudionicima koje se optužuje za slanje spam poruka. Svi računalni programi koji štete nagradnom natječaju na bilo koji način i krše jedno od pravila, najstrože su zabranjeni. Ako se posumnja da jedan od sudionika koristi takav program, bit će trenutno diskvalificiran. Sve odluke priređivača nagradnog natječaja o diskvalifikacijama su konačne.

 

Članak 4.

 

Svaki sudionik nagradnog natječaja preuzima odgovornost za svoje odgovore dane u sklopu prijave na natječaj.

 

Članak 5.

 

Priređivač zadržava pravo diskvalificirati sve prijave  koje ocijeni neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi i koje bi vrijeđale javni moral.

 

Članak 6.

 

Nakon pregleda svih prijava, 3 (tri) najkreativnije i najdomišljatije  bit će izabrane od strane tročlanog stručnog povjerenstva, a imena pobjednika bit će objavljena na internetskoj stranici https://www.dormeo.com.hr/. Autori pobjedničkih prijava bit će pozvani da  Organizatoru dostave svoje pune podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona), koji odgovaraju podacima na njegovoj osobnoj  iskaznici i pozvani da sudjeluju na Dormeo Sleep eventima i isprobaju Dormeo madrac. Organizator će odabrane sudionike obavijestiti o daljnjim aktivnostima i datumima održavanja evenata i istraživanja.

 

U slučaju da netko od odabranih kandidata ne može i /ili ne želi sudjelovati na eventu i isprobati Dormeo madrac, Organizator zadržava pravo odabrati novog kandidata iz redova sudionika koji su poslali svoje prijave za vrijeme trajanja kreativnog nagradnog natječaja.

Članak 7.

Nagrade:

  • 3 identične nagrade u iznosu od 1000,00 (tisuću) HRK po svakom dobitniku

 

Sudionici koji sudjeluju u promotivnom nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugu ili drugačiju nagradu.

Članak 8.

 

U kreativnom nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. niti članovi njihove uže obitelji.

Članak 9.

 

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti ili izbjeći.

Članak 10.

 

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Ispunjavanjem prijave smatra se da se sudionik složio s Pravilima nagradnog natječaja.

Organizator nagradnog natječaja nije odgovoran za nepotpune prijave ili prijave koje nemaju točne podatke.

Članak 11.

 

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 12.

Sudionici nagradnog natječaja jamče da su punoljetne osobe i suglasne su da se njihovi podaci (e-mail, ime, prezime, adresa, audio i video zapis) obrađuju od strane voditelja obrade i priređivača STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o. u svrhu sudjelovanja u nagradnom natječaju i da se mogu koristiti za vrijeme nagradnog natječaja te završno za objavljivanje pobjednika nagradnog natječaja sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. god. (GDPR). Nakon što završi nagradni natječaj osobni podaci sudionika bit će izbrisani 30 dana nakon završetka nagradnog natječaja definiranog Člankom 2.

 

Sudionici nagradnog natječaja suglasni su s objavljivanjem njihovih fotografija i imena i prezimena na Dormeo internet stranicama, kao da se i njihova iskustva mogu podijeliti  i nakon nagradnog natječaja u promotivne svrhe za Dormeo madrace na kojima su spavali.

Ukoliko sudionik natječaja da privolu i suglasan je da zaprima e-časopis od strane STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o. posebno označenim poljem prilikom prijave na nagradni natječaj, slaže se da se njegovi osobni podaci koji se ne ovaj način prikupe procesiraju i nakon nagradnog natječaja definiranog Člankom 2 do trenutka opoziva sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. god. (GDPR).

Korisnik u svakom trenutku ima pravo odustati od primanja takvih poruka i upotrebe osobnih podataka u svrhu promidžbe i informiranja o posebnim pogodnostima i proizvodima te o tome mora obavijestiti priređivača pisanim putem na adresu voditelja zbirke Zagreb, Slavonska avenija 6 ili poslati prigovor na adresu službenika za zaštitu osobnih podataka szop.hr@studio-moderna.com. Detalji obrade osobnih podataka mogu se pronaći na službenoj Dormeo stranici na poveznici Pravila privatnosti https://www.dormeo.com.hr/pravila-privatnosti/.