Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Dormeo vijesti

 • Pravila Nagradnog natječaja "Najdraži zagrljaj"

  Pravila Nagradnog natječaja "Najdraži zagrljaj"

  Povodom Međunarodnog dana zagrljaja, sudjelujte u Instagram Nagradnom natječaju.U razdoblju od 19.01.2018. do 22.01.2018, objavite originalnu fotografiju zagrljaja s hashtagovima #dormeohr #dormeozagrljaj. Pet najkreativnijih fotografija bit će izabrano prema slobodnoj procjeni tročlanog stručnog povjerenstva organizatora i osvojiti vrijedne nagrade!
  Pročitaj više 
 • Dormeo 15 godina

  U 2017. godini Dormeo slavi 15 godina postojanja, a tijekom tog razdoblja brend se razvijao, rastao i promijenio način na koji spavaju milijuni ljudi diljem svijeta. Upravo je ova obljetnica posebna jer obilježava međunarodni uspjeh koji je Dormeo postigao u poboljšavanju kvalitete spavanja te educiranju kupaca, koji su danas iznimno svjesni važnosti zdravog sna za sretan i ispunjen život.
  Pročitaj više 
 • DORMEO X-SENZOR – odabir pravog madraca nikada nije bio lakši!

  DORMEO X-SENZOR – odabir pravog madraca nikada nije bio lakši!

  Kupovina novog madraca predstavlja svojevrsnu investiciju u zdrav i kvalitetan san kao i zdravlje općenito. Dobro se naspavati znači imati energije za cijeli dan, osjećati se dobro i uživati u baš svakom trenutku!

  Pročitaj više 
 • DORMEO X SENZOR

  DORMEO X SENZOR

  Pozivamo vas da besplatno testirate koji je madrac idealan baš za vas uz pomoć X SENZOR uređaja!

  Pročitaj više 
 • Dormeo madraci pobjednici Best Buy Award istraživanja

  Dormeo madraci pobjednici Best Buy Award istraživanja

  Potrošači prepoznaju kvalitetu Dormeo proizvoda, a to je potvrđeno i nagradom koju su ove godine potrošači dodijelili našim madracima u istraživanju Best Buy Award. Dormeo madraci pobjednici su najnovijeg Best Buy Award 2012/2013 istraživanja u kategoriji: "Madraci za krevet" u Republici Hrvatskoj.

  Pročitaj više 
 • Saznajte kako pomoći osobama pogođenim poplavama

  Saznajte kako pomoći osobama pogođenim poplavama

  Hrvati su po tko zna koji put pokazali da imaju veliko srce i, prema nekim procjenama, dosad je, prema nekim procjenama, više od dva milijuna naših sugrađana donacijom je sudjelovalo u pomaganju osobama iz područja pogođenih nezapamćenim poplavama.

  Pročitaj više 
 • Pomozite stanovnicima poplavljenih područja iz BiH i Srbije

  Pomozite stanovnicima poplavljenih područja iz BiH i Srbije

  Na žiro račun Hrvatskog crvenog križa na koji je moguće uplatiti donacije za Hrvatsku, BiH i Srbiju samo od petka do nedjelje građani su uplatili više od 132.000 kuna

  Pročitaj više 
 • Dobitnici Dormeo nagrada

  Dobitnici Dormeo nagrada

  Zahvaljujemo svima koji su ispunili našu anketu i pomogli nam prilagoditi svoju ponudu vašim željama, a dobitnicima nagrada čestitamo!

  30 dobitnika svilenih maski za spavanje Dormeo su: 

  Pročitaj više