BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naši dućani
Club 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Dostava

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.

Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 4 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

U slučaju da se odlučite za preuzimanje robe u dućanu, molimo vas da najprije provjerite dobavljivost proizvoda na pojedinom proizvodu/varijanti. Vaš ćemo paket zapakirati u skladištu i poslati prema odabranom dućanu. U tom slučaju vrijeme dostave ovisi o dobavljivosti proizvoda u trenutku naručivanja (informacija koja se nalazi na svakom našem proizvodu/varijanti proizvoda) + vrijeme koje je potrebno da paket stigne u dućan  - do 5 radnih dana. Zato vas molimo da pažljivo provjerite informacije o dobavljivosti svih proizvoda u košarici prije izvršene narudžbe. Kod zaključivanja narudžbe odaberite dućan u kojem želite preuzeti proizvod. Tijekom vikenda nećemo moći obraditi vašu narudžbu, te vas molimo za strpljenje.

Opcija preuzimanja u dućanu dostupna je samo za plaćanje karticama. Na vašu e-mail adresu stići će obavijest o uspješno obavljenoj narudžbi, a nakon toga i obavijest o tome kada možete preuzeti narudžbu na željenoj lokaciji. Kada jednom odaberete dućan u kojem želite preuzeti robu, nakon zaključivanja narudžbe više neće biti moguće odabrati drugi dućan za dostavu. Moguće je da svi naši dućani nemaju omogućenu opciju "preuzimanja u dućanu".

TRENUTNO OPCIJA PREUZIMANJA PROIZVODA U DUĆANU NIJE MOGUĆA!

Naše proizvode od sada možete kupiti i preko WOLT aplikacije na vašem mobitelu. Dućani iz kojih vršimo dostavu su: Dormeo Split, Rijeka ZTC, Dormeo Arena Centar, dućan Radnička, dućan u Ilici, CCOne West i dućan u Garden Mall-u.

Način dostave

Proizvode dostavlja DPD i GLS.

Iznimka:

  • Rokovi dostave madraca naručenih po mjeri ovise o dogovoru.

Zbog promjene procesa dostavljanja robe, mogući su produljeni rokovi dostave.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su u košarici prije nego što zaključite narudžbu. Uz cijenu proizvoda u koju je uključen PDV, istaknuti su troškovi dostave koji se sastoje od troškova poštarine za svaki proizvod (koja ovisi o visini iznosa narudžbe, osim za Dormeo krevete gdje je fiksna i iznosi 300 kuna) i troškova plaćanja pouzećem (plaćanje pri preuzimanju proizvoda) koji iznose dodatnih 9,00 kn. Za kategoriju namještaja nije moguće plaćanje pouzećem.

 Kurirom GLS garantiramo dostavu unutar 6 radnih dana!

Za narudžbe koje se preuzimaju u nekom od naših dućana troškovi dostave iznose 9,00 kn. Besplatna dostava na narudžbe ne odnosi se na troškove dostave pri preuzimanju proizvoda u dućanu.