Klub 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Dostava

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.

Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 6 radnih dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

U slučaju da se odlučite za preuzimanje robe u dućanu, molimo vas da najprije provjerite dobavljivost proizvoda na pojedinom proizvodu/varijanti. Vaš ćemo paket zapakirati u skladištu i poslati prema odabranom dućanu. U tom slučaju vrijeme dostave ovisi o dobavljivosti proizvoda u trenutku naručivanja (informacija koja se nalazi na svakom našem proizvodu/varijanti proizvoda) + vrijeme koje je potrebno da paket stigne u dućan (do 3 radna dana osim za dućan CCOne West gdje je potrebno 4-5 radnih dana). Zato vas molimo da pažljivo provjerite informacije o dobavljivosti svih proizvoda u košarici prije izvršene narudžbe. Kod zaključivanja narudžbe odaberite dućan u kojem želite preuzeti proizvod. Tijekom vikenda nećemo moći obraditi vašu narudžbu, te vas molimo za strpljenje.

Opcija preuzimanja u dućanu dostupna je samo za plaćanje karticama. Na vašu e-mail adresu stići će obavijest o uspješno obavljenoj narudžbi, a nakon toga i obavijest o tome kada možete preuzeti narudžbu na željenoj lokaciji. Kada jednom odaberete dućan u kojem želite preuzeti robu, nakon zaključivanja narudžbe više neće biti moguće odabrati drugi dućan za dostavu. Moguće je da svi naši dućani nemaju omogućenu opciju "preuzimanja u dućanu".

Način dostave

Proizvode dostavlja Hrvatska pošta i GLS.

Iznimka:

  • Rokovi dostave madraca naručenih po mjeri ovise o dogovoru.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su u košarici prije nego što zaključite narudžbu. Uz cijenu proizvoda u koju je uključen PDV, istaknuti su troškovi dostave koji se sastoje od troškova poštarine za svaki proizvod (koja ovisi o visini iznosa narudžbe, osim za Dormeo krevete gdje je fiksna i iznosi 300 kuna) i troškova plaćanja pouzećem (plaćanje pri preuzimanju proizvoda) koji iznose dodatnih 9,00 kn. Za kategoriju namještaja nije moguće plaćanje pouzećem.

Naknada za prioritetnu dostavu pri odabiru kurira "GLS" iznosi 19 kn. Garantiramo prioritetnu dostavu kurirom "GLS" unutar 3 radna dana!

Za narudžbe koje se preuzimaju u nekom od naših dućana troškovi dostave iznose 9,00 kn.