BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naši dućani
Klub 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Dormeo madraci


Dormeo Air madrac

Revolucionarni Dormeo madraci

Znate li što Dormeo madrace čini jedinstvenim na tržištu? Riječ je o revolucionarnoj Octaspring® tehnologiji, koja će promijeniti način na koji spavate, zauvijek! Patentirana memorijska Octaspring® opruga omogućuje vam uživanje u svim blagodatima memorijske pjene uz 8x veću prozračnost od tradicionalne memorijske pjene. Previše dosadnih, stručnih riječi? Pojednostavnimo ih. Uz Dormeo madrace uživat ćete u superiornoj udobnosti, a prekomjerno znojenje tijekom noći biti će stvar prošlosti.


Upoznajte Doru i Marka

Baš poput mnogih parova, Dora i Marko imaju različite navike kada je spavanje u pitanju.
Prije im je to predstavljalo problem, dok nisu pronašli rješenje.

DORMEO AIR MADRACI


Marko i Dora: Riješite se bolova uz novi madrac

Budite li se i vi svakog jutra s bolovima u leđima?
Krivite nedovoljno kretanje i konstantno sjedenje, ali jeste li ikada pomislili da je riječ o vašem madracu.
Provjerite ponudu naših Air madraca i priviknite se na jutra bez bolova

DORMEO AIR MADRACI


Vedran savjetuje

Izabrati pravi madrac nije lako i pitanja je mnogo. Koji je pravilan način za isprobavanje madraca, što znače sve te stručne riječi o tehnologiji korištenoj pri izradi, kakav madrac treba odabrati ovisno o omiljenom načinu spavanja i još mnogo toga. Stoga provjerite Vedranove edukativne i jednostavne savjete i budite korak bliže odabiru vašeg idealnog madraca. Imate li i vi pitanje za Vedrana? Javite nam se na Dormeo Facebook stranici i možda u sljedećoj epizodi Vedran odgovori upravo na vaše pitanje.

Vedran savjetuje #1: Kako isprobati madrac

Vedran savjetuje #2: Kako odabrati madrac


Praktični savjeti za kvalitetan odmor

Čak trećinu života prespavamo, zbog čega je vrlo važno da to vrijeme provedemo na kvalitetnom madracu. Istražite što još utječe na kvalitetu sna te kako ona utječe na vaše zdravlje i raspoloženje te otkrijte male trikove uz koje ćete biti na korak do savršenog odmora.
Usporedite Dormeo madrace, isprobajte naš konfigurator udobnosti i istražite što sve utječe na kvalitetu sna te kako ona utječe na vaše zdravlje i raspoloženje.