Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Kvaliteta spavanja

1-10 of 110

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11
 • Spavajte bolje uz pomoć prirode

  Spavajte bolje uz pomoć prirode

  Probali ste razne farmaceutske preparate koje su vam preporučili stručnjaci, ali još uvijek ne spavate? Vrijeme je da potražite pomoć u prirodi. Postoje biljke koje vam mogu pomoći za lakši i kvalitetniji san.

  Pročitaj više 
 • Probudite se naspavani u zagrljaju voljene osobe

  Probudite se naspavani u zagrljaju voljene osobe

  Vrijeme provedeno s voljenom osobom izuzetno je važno za vezu, a jednako tako važan je i kvalitetan san. Jako je važno pronaći idealan madrac za sebe i partnera kako biste uživali u udobnosti spavanja, zajedno. U nastavku smo pripremili nekoliko jednostavnih savjeta za sve koji žele utonuti u miran i bezbrižan san pored voljene osobe.

  Pročitaj više 
 • Odaberite idealan madrac za vaše dijete

  Odaberite idealan madrac za vaše dijete

  Omogućite svom djetetu kvalitetan madrac koji će mu pružiti ugodno okruženje za spavanje. Donosimo vam nekoliko savjeta kako pravilno odabrati madrac za vašeg mališana. Neka se vaši najmlađi bude odmorni i sretni!

  Pročitaj više 
 • Posteljina od organskog pamuka - zašto ne?

  Posteljina od organskog pamuka - zašto ne?

  Sigurno su vam bake i mame pričale kako je pamuk jedna od najkvalitetnijih tkanina na svijetu. No, zbog velike potražnje, pamuk se danas najčešće dobiva umjetnim putem koji zagađuje okoliš. Upotrebom insekticida i pesticida koji se koriste u proizvodnji, pamuk je postao neugodan i grub. Ali, pronašli smo rješenje - organski pamuk! Pročitajte zašto ćete se zaljubiti u ovaj oblak udobnosti...

  Pročitaj više 
 • Odaberite jastuk po svojoj mjeri

  Odaberite jastuk po svojoj mjeri

  Svi smo se pronašli u toj vječitoj dilemi prilikom odabira idealnog jastuka. Jedan je previsok, drugi prenizak... imate osjećaj kao da je nemoguće pronaći idealan jastuk koji će ispuniti sve vaše prohtjeve. Zato vam donosimo nekoliko savjeta kako izabrati pravi jastuk za vas.

  Pročitaj više 
 • 6 savjeta za kvalitetan san

  6 savjeta za kvalitetan san

  Jeste li ikada doživjeli onaj trenutak kada legnete u krevet, umorni, s velikom željom da što prije zaspite i odjednom - tisuće misli okupiraju vaš um? Stresan život često utječe na kvalitetu sna, a mi vam donosimo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći za bezbrižan san.

  Pročitaj više 
 • Kada je u pitanju spavanje – jesen je najbolje godišnje doba!

  Kada je u pitanju spavanje – jesen je najbolje godišnje doba!

  Svi mi ponekad imamo problema s ustajanjem iz kreveta, a razlog tome ponekad je – jesen! Ovo je godišnje doba kao stvoreno za dugo spavanje i izležavanje – noći su hladnije, kreveti djeluju udobnije, a zrak je siguran od alergena pa se lakše i diše i spava.

  Pročitaj više 
 • Koliko često trebate prati posteljinu i jastuke te čistiti madrac?

  Koliko često trebate prati posteljinu i jastuke te čistiti madrac?

  Preporučljivo je jednom tjedno prati posteljinu u vrućoj vodi kako bi se uklonile sve bakterije.

  Pročitaj više 
 • Još jedna neprospavana noć?

  Još jedna neprospavana noć?

  Bez obzira na to jeste li sami odlučili probdjeti cijelu noć ili zbog obaveza niste stigli spavati, pred vama je jedan težak dan. Donosimo vam 7 savjeta koji će vam pomoći da ga lakše preživite.

  Pročitaj više 
 • Bolji san uz novi izgled sobe

  Bolji san uz novi izgled sobe

  Želite li kvalitetnije spavati? U tome vam mogu pomoći različite tehnike relaksacije. No, prije no što to isprobate, stvorite u svojoj spavaćoj sobi atmosferu ugodnu za spavanje. Vrijeme je da svoju sobu učinite najudobnijim mjestom za spavanje!

  Pročitaj više 

1-10 of 110

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11