BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naši dućani
Club 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Madraci

MADRACI

Od pjene do Octaspring opruga, tvrđi ili mekan kao oblak, sigurni smo da ćete za sebe pronaći onaj o kojem ste sanjali.

Sortiraj prema Sortiraj po

8 Proizvod(a)

Zatvori

8 Proizvod(a)

Zatvori

Kvalitetan madrac nema alternative

Različita građa tijela, naša težina i svi izazovi kroz koje tijelo svakodnevno prolazi zahtijevaju madrac koji će se moći prilagoditi našim potrebama. Memorijska pjena u navlaci osigurava udobnost, ali čvrsta pjena iznutra osigurava potporu koja nam je potrebna. U našoj se ponudi nalaze i mekši madraci i tvrđi madraci, tako da svatko može naći madrac za sebe. Periva navlaka madraca, hipoalergena i antibakterijska zaštita također doprinose kvaliteti spavanja, jer nije svejedno hoćemo li se ujutro probuditi u vlažnom krevetu i na vlažnom jastuku, ili u svježem i suhom okruženju. Kada kupujemo madrac, on mora imati sve ove važne pozitivne karakteristike - mora biti prozračan, udoban i prilagodljiv linijama našeg tijela - sve su to razlozi koji će prevagnuti pri kupovini.


Dječji madraci od najkvalitetnijih materijala

Dječji madraci posebno su dizajnirani za potrebe najmanjih, uz navlaku koja ima nepropusna svojstva za dugotrajnost i higijenu. Za ultimativnu udobnost nudimo vam madrace visine do 30 cm s nekoliko zona udobnosti, a svaka je prilagođena određenom dijelu tijela, kako bi dala onoliko potpore koliko je to potrebno, a kralježnicu cijele noći držala u ispravnom položaju. Pjenaste džepićaste opruge doprinose elastičnosti i udobnosti, a nalaze se u našim najkvalitetnijim madracima. Tvrđi madraci pružit će potporu onima koji imaju masu iznad prosječne, i potreban im je madrac koji će se prilagoditi njihovim potrebama. Aloe Vera tretman koji se nalazi u navlaci nekih naših madraca dat će dodatnu mekoću i udobnost, a navlaci će pružiti regenerativna svojstva.


Ono na što smo posebno ponosni je probni period koji nudimo pri kupnji. Do kraja probnog perioda možete isprobati madrac, i ako vam ne odgovara, vratiti ga bez dodatnog objašnjenja uz povrat novca. Ovo je još jedna od pogodnosti koja nam je vrlo važna kada razmišljamo o dobrobiti kupca.


Nestandardne dimenzije madraca možete dogovoriti u našem pozivnom centru, gdje će vam agenti pružiti sve potrebne informacije.


Uz kvalitetan madrac dolazi i kvalitetna posteljina koja će cijelu sobu obojati posebnom atmosferom, unijeti živost ili se jednostavno uklopiti u boje koje prevladavaju u vašoj spavaćoj sobi. U ponudi se nalaze moderni dezeni posteljina, ali i jednobojne posteljine koje odgovaraju svakom stilu i uređenju interijera. Pamučne posteljine od perkal pamuka osigurat će dugotrajnost boja i kvalitetu.


Kvalitetan Dormeo jastuk

Kvalitetan jastuk još je jedna od važnih karika u lancu koja će osigurati miran san i buđenje bez bolova u vratu i ramenima. Prilagodljiva visina jastuka pomoći će vam da za sebe pronađete onaj koji vam najviše odgovara. Za kronične bolove u vratu preporučujemo anatomski jastuk koji će cijelu noć vaš vrat držati u ispravnom položaju, omogućujući odmor i opuštanje mišića vrata i ramena. I ovdje nudimo više tipova anatomskih jastuka - mekanije, od čiste memorijske pjene, ili čvršće, za jaču potporu.


Uz dobar madrac dolazi i kvalitetan krevet i podnica. Odaberite jedan od čvrstih presvučenih kreveta ili pak jednostavan krevet podesivih stranica za različite visine madraca. Podnice produljuju životni vijek madraca i sprječavaju zadržavanje vlage, a kupnjom podnica možete produljiti osnovno jamstvo madraca. Elastične letvice podnica daju dodatnu prilagodljivost i zajedno s madracem doprinose udobnosti pri spavanju.