BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naši dućani
Klub 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Madraci

MADRAC ZA SVE VRSTE SPAVAČA

Od pjene do Octaspring opruga, tvrđi ili mekan kao oblak, sigurni smo da ćete za sebe pronaći onaj o kojem ste sanjali.

Sortiraj prema Sortiraj po

16 Proizvod(a)

Zatvori

16 Proizvod(a)

Zatvori

Kvalitetan madrac nema alternative

Različita građa tijela, naša težina i svi izazovi kroz koje tijelo svakodnevno prolazi zahtijevaju madrac koji će se moći prilagoditi našim potrebama. Memorijska pjena u navlaci osigurava udobnost, ali čvrsta pjena iznutra osigurava potporu koja nam je potrebna. U našoj se ponudi nalaze i mekši madraci i tvrđi madraci, tako da svatko može naći madrac za sebe. Periva navlaka madraca, hipoalergena i antibakterijska zaštita također doprinose kvaliteti spavanja, jer nije svejedno hoćemo li se ujutro probuditi u vlažnom krevetu i na vlažnom jastuku, ili u svježem i suhom okruženju. Kada kupujemo madrac, on mora imati sve ove važne pozitivne karakteristike - mora biti prozračan, udoban i prilagodljiv linijama našeg tijela - sve su to razlozi koji će prevagnuti pri kupovini.


Dječji madraci od najkvalitetnijih materijala

Dječji madraci posebno su dizajnirani za potrebe najmanjih, uz navlaku koja ima nepropusna svojstva za dugotrajnost i higijenu. Za ultimativnu udobnost nudimo vam madrace visine do 30 cm s nekoliko zona udobnosti, a svaka je prilagođena određenom dijelu tijela, kako bi dala onoliko potpore koliko je to potrebno, a kralježnicu cijele noći držala u ispravnom položaju. Pjenaste džepićaste opruge doprinose elastičnosti i udobnosti, a nalaze se u našim najkvalitetnijim madracima. Tvrđi madraci pružit će potporu onima koji imaju masu iznad prosječne, i potreban im je madrac koji će se prilagoditi njihovim potrebama. Aloe Vera tretman koji se nalazi u navlaci nekih naših madraca dat će dodatnu mekoću i udobnost, a navlaci će pružiti regenerativna svojstva.


Ono na što smo posebno ponosni je probni period koji nudimo pri kupnji. Do kraja probnog perioda možete isprobati madrac, i ako vam ne odgovara, vratiti ga bez dodatnog objašnjenja uz povrat novca. Ovo je još jedna od pogodnosti koja nam je vrlo važna kada razmišljamo o dobrobiti kupca.


Nestandardne dimenzije madraca možete dogovoriti u našem pozivnom centru, gdje će vam agenti pružiti sve potrebne informacije.


Uz kvalitetan madrac dolazi i kvalitetna posteljina koja će cijelu sobu obojati posebnom atmosferom, unijeti živost ili se jednostavno uklopiti u boje koje prevladavaju u vašoj spavaćoj sobi. U ponudi se nalaze moderni dezeni posteljina, ali i jednobojne posteljine koje odgovaraju svakom stilu i uređenju interijera. Pamučne posteljine od perkal pamuka osigurat će dugotrajnost boja i kvalitetu.


Kvalitetan Dormeo jastuk

Kvalitetan jastuk još je jedna od važnih karika u lancu koja će osigurati miran san i buđenje bez bolova u vratu i ramenima. Prilagodljiva visina jastuka pomoći će vam da za sebe pronađete onaj koji vam najviše odgovara. Za kronične bolove u vratu preporučujemo anatomski jastuk koji će cijelu noć vaš vrat držati u ispravnom položaju, omogućujući odmor i opuštanje mišića vrata i ramena. I ovdje nudimo više tipova anatomskih jastuka - mekanije, od čiste memorijske pjene, ili čvršće, za jaču potporu.


Uz dobar madrac dolazi i kvalitetan krevet i podnica. Odaberite jedan od čvrstih presvučenih kreveta ili pak jednostavan krevet podesivih stranica za različite visine madraca. Podnice produljuju životni vijek madraca i sprječavaju zadržavanje vlage, a kupnjom podnica možete produljiti osnovno jamstvo madraca. Elastične letvice podnica daju dodatnu prilagodljivost i zajedno s madracem doprinose udobnosti pri spavanju.