Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Sanjarica

1-10 of 34

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Što naši snovi govore o našem zdravlju?

  Što naši snovi govore o našem zdravlju?

  Snovi često znaju biti fascinantni, a mogu skrivati i dublje značenje. Znate li da snovi mogu kriti informacije o našem zdravstvenom stanju? Većina nas sanja 4 do 6 sati dnevno, a svoje snove najčešće pamtimo oko 14 dana. San je najlakše zapamtiti ako ga se prisjetimo odmah nakon buđenja. Ako se ponovno vratimo na spavanje i ne razmišljamo o snovima, prije ćemo zaboraviti detalje sna.

  Pročitaj više 
 • Sanjamo li iste stvari?

  Sanjamo li iste stvari?

  Zasigurno niste znali kako žene i muškarci sanjaju posve različite snove. Istraživanja pokazuju kako žene sanjaju češće od muškaraca i svoje snove lakše pamte. Probudite li ženu  tijekom sna, 95% njih sjećat će se događaja koji su sanjale čime se može pohvaliti samo 80% muškaraca. Također, njezini snovi su otprilike dvostruko dulji od njegovih...

  Pročitaj više 
 • Snovi o trudnoći

  Snovi o trudnoći

  Vrijeme je da otkrijete što znači kada sanjate da ste trudni ili sanjate djecu. Možda otkrijete nešto što još niste znali o sebi.
  Pročitaj više 
 • 10 zanimljivih činjenica o snovima

  10 zanimljivih činjenica o snovima

  Postoje brojni razlozi zašto provodimo dosta vremena spavajući. Dobar san nam je potreban i bez njega ne možemo funkcionirati.U čast onoga što nam je prijeko potrebno koliko i zrak, voda i hrana, donosimo vam nekoliko činjenica o snu koje vjerojatno niste znali.

  Pročitaj više 
 • 10 najčešćih snova i njihovo značenje

  10 najčešćih snova i njihovo značenje

  Ako vas zanima što znači kada sanjate da vas netko proganja ili da ste goli u javnosti, pročitajte koje je dublje značenje ovih i osam drugih najčešćih snova. Možda otkrijete nešto što do sada niste znali o sebi.

  Pročitaj više 
 • Tumačenje snova

  Tumačenje snova

  Ljubavni snovi koji uključuju nekoga koga ne poznajete su prilično česti. Jeste li i sami sanjali da sjedite s nekim kraj vatre, grlite se i sretni ste? Ali ne znate osobu s kojom ste... Što to znači?

  Pročitaj više 
 • Patite li od noćnih mora?

  Patite li od noćnih mora?

  Probudite li se ponekad usred noći zbog loših snova? Iako neki ljudi vjeruju da su noćne more nešto što samo djeca proživljavaju, to svakako nije uvijek istina - odrasli se često suočavaju s neugodnim snovima.

  Pročitaj više 
 • 10 povijesnih činjenica o snu koje sigurno ne znate

  10 povijesnih činjenica o snu koje sigurno ne znate

  U havajskoj  mitologiji, snovi su prozvani moe'uhane ili "spavanje duše", jer  je bilo ukorenjeno vjerovanje da tijekom spavanja duša napušta tijelo i vraća se u njega  kroz suzni kanal, boraveći za to vrijeme u lua'uhane ili " jami duše“.

  Pročitaj više 
 • Snovi o lišću: Sreća, uspjeh i obilje

  Snovi o lišću: Sreća, uspjeh i obilje

  Lišće je vrlo čest motiv u drevnim mitovima, biblijskim pričama, na zastavama i u umjetničkim djelima.Ako ste sanjali lišće, to je obično vrlo pozitivan znak i može značiti da vas čeka sreća i uspjeh. Proučite značenje svojih snova.

  Pročitaj više 
 • Snovi o vjetru: Uživate u životu ili u vama bjesni oluja?

  Snovi o vjetru: Uživate u životu ili u vama bjesni oluja?

  Vjetar simbolizira um, intelekt i stimulaciju osjetila. Jeste li sanjali lagani vjetrić ili oluju? je li vam u snovima vjetar puhao u leđa ili možda ravno u vas? Pročitajte što vam vaša podsvijest želi poručiti.

  Pročitaj više 

1-10 of 34

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4