BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naši dućani
Club 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Dječji program

NAJBOLJE ZA NAŠE MALENE

Svi roditelji znaju koliko je san važan za djecu. A znamo i mi. Zato smo pažljivo odabrali samo najkvalitetnije materijale prekrasnog dizajna koji će im pružiti najbolje.

Sortiraj prema Sortiraj po

Proizvoda 1-17 od 33

Zatvori
Page:
  1. 1
  2. 2

Proizvoda 1-17 od 33

Zatvori
Page:
  1. 1
  2. 2

Dječji program za najljepše snove naših najmlađih

Znamo kako se veliki dio zdravog i kvalitetnog razvoja djeteta i novorođenčadi zasniva na kvalitetnom snu i odmoru tijekom noći. Naši mališani zaslužuju najbolji tretman i nježnost koju mogu dobiti i zato je važno uložiti u dječji krevet, krevetninu i posteljinu za djecu koja je prilagođena njihovim potrebama. Dormeo dječji setovi za spavanje prilagođeni su djeci različitih uzrasta i dolaze u raznim veličinama. Kvalitetna i precizna izrada naših proizvoda pruža djeci potporu kralježnici, ali i pazi na njihovu osjetljivu kožu. Naše su dječje posteljine načinjene od nježnih materijala kao što je 100% prirodni turski pamuk koji, osim što je nježan prema koži, još je i hipoalergen i iznimno čvrst. Može izdržati pranje na visokim temperaturama zadržavajući svoj prvobitni oblik, a vi ste sigurni u čistoću i svježinu posteljine na kojoj vaše dijete spava.


Dječje posteljine Dormeo dolaze s dizajnom koji je privlačan i djeci i odraslima i unosi radost i veselje u male oaze mira naših najmlađih. Kako bi madrac i nadmadrac vaših mališana što dulje trajali i ostali svježi, preporučujemo korištenje zaštitnih navlaka koje umanjuju mogućnost stvaranja različitih mrlja, ali i stvaraju dodatni sloj zaštite između vašeg djeteta i grinja i bakterija. Osim u krevetu, djeca vrijeme u svojoj sobi često provode uz omiljene igračke uživajući u svom maštovitom svijetu i igrajući se na podu. Kako se ne bi prehladili, predlažemo vesele tepihe kao rješenje. Dječji tepih ima gumu na donjoj strani koja služi kao zaštita protiv proklizavanja za vrijeme bezbrižne igre, a iznimno su mekani i ugodni na dodir. Kroz igru djeca uče o svijetu i razvijaju važne socijalne vještine, ali i maštu pa tako ni jedna dječja spavaća soba neće biti potpuna bez vesele plišane igračke ili dodataka kao što su ukrasi ili svjetiljke.


Male stvari koje čine razliku

Dekorativni i funkcionalni dodaci daju poseban šarm svakoj prostoriji i odražavaju naš unutarnji stil. Osim što ćete tamo pronaći estetski privlačne komade, trudimo se biti i praktični. Zato imamo i stvari poput putne opreme, ali i opreme za ostatak doma koja je protkana nježnošću, elegancijom i kvalitetom. Možete svoju kreativnost pokazati i kroz detalje u kupaonici, kao što su novi ručnici ili tepih za kupaonicu. Svi uživamo u luksuznom osjećaju mekog ručnika na svježe opranoj koži, pogotovo kada dolazi s predivnim dizajnom u omiljenoj boji.


Namještaj kao spoj funkcionalnosti i kvalitete

Ljepota je u detaljima, pa tako možete na jednostavan i elegantan način dati poseban ugođaj spavaćoj sobi uz novi namještaj kao što je krevet ili noćni ormarić. Kako ne bi sve ostalo samo na izgledu, tu su i podnice za krevet koje će se pobrinuti da vaš madrac ima osiguran protok zraka kako bi što dulje trajao i ostao svjež i čist. Osim toga, nudimo i dodatnu garanciju na madrace koji su korišteni u kombinaciji s našim podnicama. Kvalitetan madrac je ipak najvažniji dio svake spavaće sobe i zbog toga mi u našoj ponudi imamo mekše madrace i tvrđe madrace kako bi svaka osoba mogla pronaći nešto što odgovara njenim potrebama i stilu života. U ponudi imamo različite veličine, debljine i vrste madraca kako bi vam osigurali mogućnost najboljeg izbora.