BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naši dućani
Club 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Jastuci

JASTUCI

Naši jastuci dat će vam potporu i pružiti osjećaj spavanja na oblaku. Provjerite bogatu ponudu jastuka i odaberite onaj koji odgovara vašim potrebama.

Sortiraj prema Sortiraj po

Proizvoda 1-17 od 27

Zatvori
Page:
  1. 1
  2. 2

Proizvoda 1-17 od 27

Zatvori
Page:
  1. 1
  2. 2

Pravi jastuk za pravi odmor

Kvalitetan jastuk ključan je za odnos ramena i vrata dok spavate. Ako vam glava "visi" ili je pod kutem u odnosu na tijelo zbog previsokog jastuka, više je nego sigurno da ćete se prije ili poslije početi buditi s bolovima u vratu i ramenima. Pritisak na mišiće leđa koji se stvara cijeli dan lošim držanjem, sjedenjem za računalom ili dugotrajnim korištenjem mobitela dolazi na naplatu u obliku bolova u vratu i ramenima - i to sve ako nismo preko noći osigurali opuštanje tih istih mišića.


Prilagodljiva visina klasičnih jastuka pomoći će da individualno podesite visinu kako bi vrat bio u ravnini s kralježnicom dok spavate na boku ili leđima.Za kronične bolove u vratu preporučujemo anatomski jastuk koji će cijelu noć vaš vrat držati u ispravnom položaju, a i među anatomskim jastucima možete pronaći one koji su podesive visine. I ovdje nudimo više tipova anatomskih jastuka - mekanije ili čvršće, načinjene od memorijske pjene, sa slojem memorijske pjene, ili one od Ecocell® pjene. U početku će možda biti malo čudno spavati na anatomskom jastuku, ali ćete vrlo brzo osjetiti sve prednosti ovakvog spavanja.


Osim klasičnih i anatomskih, u ponudi imamo i kombinaciju ova dva jastuka, kao prijelazno rješenje prije kupovine pravog anatomskog jastuka. Ovo je važno za sve one kojima je potrebno neko vrijeme da se priviknu na novu vrstu jastuka, a ima i onih kojima to postane trajno rješenje. Ovakvi jastuci često imaju "dvije strane" tj. mogu se koristiti i kao klasični i kao anatomski jastuk. Nudimo i velik izbor dekorativnih jastučića veselih boja i razigranih uzoraka, s pamučnom jastučnicom ili mekanim umjetnim krznom za hladnije dane.


Kvalitetna posteljina ide ruku pod ruku s kvalitetnim jastukom. U ponudi su moderne boje i dezeni, za sve koji žele unijeti razigranost i osvježiti izgled spavaće sobe. Za one koji ipak vole decentnije boje posteljine, nudimo vam prekrasnu jednobojnu posteljinu jakih ili pastelnih nježnih boja. U ponudi se nalazi i posteljina za djecu s razigranim dječjim motivima. Pamučna posteljina osigurat će dugotrajnost i kvalitetu. Uz posteljinu nudimo i perive zaštite za madrace, koji će produljiti životni vijek vaših madraca


Madrac nije ništa manje važan

Madrac je još jedan od ključnih komponenti za dobar san. Od madraca s memorijskom pjenom, ili onih koji se sastoje od džepićastih opruga, pa do tretmana Aloe Verom u navlaci - odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i osigurajte ispravan položaj kralježnice i glave tijekom sna. Nudimo i madrace za djecu, nestandardne madrace, ali i probni period na testiranje madraca, u kojem možete vratiti naš madrac uz povrat novca i bez dodatnog objašnjenja.


Pokrivači za sva godišnja doba

Bez dobrog pokrivača san sigurno neće biti ugodan. Od onih koji su namijenjeni za vruće ljetne noći, preko onih koji su prikladni za korištenje cijele godine, pa do debljih pokrivača koji su idealni za pokrivanje zimi, u našoj se ponudi sigurno nalazi i onaj koji vam najbolje odgovara. U ovoj se kategoriji nalaze i pamučni frotirni pokrivači, prekrivači i setovi pokrivača i jastuka. Vesele boje ili diskretno bijeli, naši su visokokvalitetni pokrivači odličan izbor za one koji opremaju dom, ili su u potrazi za kvalitetnijim proizvodom.