Klub 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Što trebamo za kvalitetan san?

Kvalitetan san često počnemo cijeniti tek kad ga nemamo. Nesanica je često uzrokovana lošim ili neprikladnim madraceom, neprikladnim jastukom i neprikladnim podnicama. Kako biste se mogli uhvatiti u koštac s opterećenjima svakodnevnog života, trebate se odmoriti, što će se dogoditi samo ako je okoliš u kojem spavate udoban i dobar za vaše zdravlje.

Vrhunska kvaliteta proizvoda: temelj dobrog sna

Za udoban san trebate pravilnu potporu za glavu i tijelo, a to znači da vam treba:

  • kvalitetan madrac koji će vašem tijelu pružiti potrebnu potporu
  • jastuk koji će pravilno podupirati ramena, vrat i glavu
  • podnice koje će osigurati prozračnost i pravilan položaj madraca
  • prikladan pokrivač ili deku.

Bez dobrog madraca jednostavno ne možete dobro spavati. Zamislite samo, vaše tijelo umjesto odmaranja tijekom noći pokušava naći udobniji položaj. To može dovesti do toga da se budite umorni i nervozni – što znači započinjanje dana 'na krivoj nozi'.

Važno je odabrati udoban i pouzdan madraca koji će pružati potporu vašem tijelu dok spavate, a to možete učiniti klikom ovdje.

Kako pravilno izabran jastuk može poboljšati vaš san?

Držanje glave u krivom položaju može uzrokovati bol u gornjem dijelu kralježnice, vratu i ramenima. Pravilno odabran jastuk opušta mišiće vrata jer se oni više ne trebaju naprezati kako bi uklonili pritisak s ramena i gornjeg dijela kralježnice.

Dormeo jastuci su napravljeni kako bi držali vrat i glavu u pravilnom položaju i pružili im maksimalnu potporu. Samo odaberite između anatomskog ili klasičnog oblik jastuka. Svi jastuci su napravljeni od kvalitetnih materijala i izdržljivi su, a pravi jastuk za sebe odaberite klikom ovdje. 

Zašto su podnice važne?

Podnice su potrebne kako bi osigurale potpunu udobnost, pravilnu potporu tijela i dug životni vijek vašeg madraca. Spriječit će nakupljanje vlage u madracu, čime će se smanjiti mogućnost razvoja bakterija i plijesni. Dormeo podnice omogućavaju kvalitetan san jer održavaju vaše tijelo u optimalnom položaju. Za izbor podnica kliknite ovdje.  

Kako pronaći pravi pokivač? 

Svaki krevet treba udoban, topao i pokrivač prikladnog dizajna. Ponudu Dormeo pokrivača, prekrivača i deka, napravljenih od pamuka, svile, Wellsleep® i Tencel® vlakana i drugih materijala provjerite klikom na link. U našoj ćete ponudi sigurno naći nešto što će u potpunosti odgovarati vašim potrebama.

Stvaramo rješenja za zdrav i ugodan san!