Klub 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

5 brzih koraka za izbor pravog madraca

Kako se na tržištu nudi velik izbor madraca, može biti teško odlučiti kako izabrati pravi. Koji su glavni kriteriji o kojima bismo trebali voditi računa kad biramo novi madrac ili procjenjujemo prikladnost postojećeg? Kako bismo vam pomogli u odluci, nudimo vam 5 koraka koji će vam olakšati izbor madraca.

Kako se na tržištu nudi velik izbor madraca, može biti teško odlučiti kako izabrati pravi. Koji su glavni kriteriji o kojima bismo trebali voditi računa kad biramo novi madrac ili procjenjujemo prikladnost postojećeg?

Kako bismo vam pomogli u odluci, nudimo vam 5 koraka koji će vam olakšati izbor madraca.

1. Izaberite pravu veličinu

Ovo može zvučati toliko jednostavno da se ne treba ni spominjati, no odabir prave veličine madraca je prvi korak. Kad birate madrac svojih snova, budite sigurni da je prave veličine i ispravnih dimenzija.

Ako niste sigurni koja je veličina prava, bolje ju je provjeriti nego donijeti odluku naprečac.

Dormeo vam nudi sve klasične veličine, a omogućava vam i naručivanje madraca rađenih po mjeri.

2. Razmislite o svojoj kralježnici

Kad birate madrac neka to bude onaj koji pruža prikladnu potporu vašoj kralježnici. Čak i ako trenutno nemate problema s kralježnicom, pravilan odabir madraca može utjecati na to da ih niti nemate u budućnosti.

Svi Dormeo madraci pravilno podupiru kralježnicu i mogu pomoći ako već imate problema s leđima i vratom, kao i spriječiti razvoj takvih problema. Prilikom odabira madraca vodite računa o omiljenom načinu spavanja, kako biste odabrali savršen madrac upravo za vaše potrebe.

3. Izaberite udobnost

Vaš madrac mora biti udoban. To znači da vam jednostavno treba biti udobno kad ležite na njegu i da se kad god legnete na njega osjećate opušteno. Izaberite madrac koji možete isprobati u svom domu.

Možete izabrati među širokim izborom Dormeo proizvoda. Madraci imaju 15-100 dnevno probno razdoblje pa možete vidjeti odgovara li vam odabrani madrac. Ako ne, Dormeo će vam vratiti novac.

4. Obratite pažnju na standarde proizvodnje koji jamče kvalitetu, higijenu i zaštitu

Madrace koristimo godinama. Na njima spavamo, odmaramo se, ponekad jedemo, gledamo TV, čitamo... pa madraci postaju uzgajališta bakterija i grinja koji stvaraju alergene i uzrokuju alergije i astmu. Zato je pri izboru madraca nužno provjeriti kako je zaštićen od raznim mikroorganizama.

U Dormeo prvenstveno brinemo o zdravom snu pa su svi naši madraci zaštićeni CleanEffect tretmanom. Tkanine tretirane ovim postupkom su pouzdano i dugotrajno zaštićene od grinja, bakterija i gljivica. Time se osiguravaju idealni zdravstveni i higijenski uvjeti za višegodišnje bezbrižne snove!

5. Razmislite o cijeni proizvoda

Puno ljudi vjeruje da je samo najskuplje i najbolje. No, zahvaljujući globalizaciji i širokom izboru na tržištu više se ne treba držati tog principa.

Cijena ne treba biti jedini kriterij pri izboru madraca! Danas možete kupiti vrhunski madrac za manje novca. Svojim madracima koji su cjenovno prihvatljivi, a opet vrhunske kvalitete, Dormeo je dokazao da se dobra cijena i visoka kvaliteta ne moraju međusobno isključivati.

Izaberite madrac koji je savršen upravo za vas!