BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naši dućani
Club 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Namještaj

SPAVAĆA SOBA IZ SNOVA

Stvorite vlastitu oazu s elegantnim, funkcionalnim i kvalitetnim namještajem. Naš izbor kvalitetnih podnica vaš će madrac učiniti još udobnijim i prozračnijim.

Sortiraj prema Sortiraj po

10 Proizvod(a)

Zatvori

10 Proizvod(a)

Zatvori

Namještaj za luksuzni ugođaj

Zamijenite svoj stari namještaj novim luksuznim namještajem za spavaću sobu, ali i ostatak doma, primjerice, dvorište, vrt, balkon ili terasu. Najbolje kod naručivanja namještaja jest to ta da ne morate obilaziti salone namještaja, sve možete odabrati i naručiti iz udobnosti vlastitog doma. Novi krevet s uzglavljem, odgovarajući set noćnih ormarića ili predivna komoda u trenu mogu unijeti dašak glamura u vašu spavaću sobu.  Naši kreveti napravljeni su od visokokvalitetnih materijala te dolaze u različitim dimenzijama, kako bi se uklopili u veće ili manje spavaće sobe. Možete odabrati moderan dizajn kreveta presvučenih elegantnim materijalima ili klasičan dizajn drveta u više boja koji se lako uklapa u postojeći namještaj. Iznimno važan dio svakog kvalitetnog kreveta su i podnice za krevet, jer one krevetu daju elastičnost, a s madracem i potporu kralježnici tijekom spavanja. Osim toga, zahvaljujući podnicama, vaš madrac može dulje trajati jer će protok zraka biti bolji pa se smanjuje i mogućnost nastanka grinja na mjestu gdje spavate.


Odaberite madrac koji vam najviše odgovara

Naravno, podnice i krevet ne utječu na naš san u onoj mjeri u kojoj na njega utječe kvalitetan madrac. Dormeo je poznati brand koji se godinama bavi istraživanjem i proizvodnjom najboljih proizvoda za spavaću sobu. Naši madraci napravljeni su od više slojeva kako bi se prilagodili različitim potrebama naših kupaca. Dolaze u raznim veličinama i debljinama, a možete birati i između više vrsta madraca, bilo to po dimenzijama, tvrdoći ili materijalu. Kada je izrada u pitanju, imamo širok spektar madraca koji uključuju kvalitetne materijale kao što je Ecocell pjena, memorijska pjena ili različite vrste opruga kao što su džepićaste ili Octaspring opruge. Većina naših madraca zaštićena je antibakterijskim tretmanom te imaju i zaštitnu navlaku koja je periva u perilici rublja. No, naš namještaj nije namijenjen isključivo vašoj spavaćoj sobi. Ovdje ćete pronaći sklopive fotelje, palete i udobne jastuke koji će svaku terasu ili balkon pretvoriti u vaš omiljeni kutak doma. Opremite svoje dvorište kvalitetnim dvorišnim namještajem koji je praktičan i elegantan. Sklopiva fotelja jedan je od naših favorita, jer ju možete ponijeti na vikendicu, plažu ili u ribolov za potpuni osjećaj glampinga - luksuznog kampiranja za koji i u nas postoji sve više interesa.


Kvalitetna posteljina i pokrivači za potpuni doživljaj sna koji opušta

Osim novog namještaja, na ugođaj u sobi utječu i prekrivači za krevet ili kvalitetna posteljina. Svakodnevno provodimo sate u krevetu držeći lice na jastučnicama i pokrivajući se pokrivačima, pa je važno posvetiti posebnu pažnju pri odabiru kvalitetnih materijala koji će biti nježni prema našoj koži. Dormeo posteljine napravljene su od izdržljivih i hipoalergenih materijala kao što su turski ili perkal pamuk. Perive su u perilici rublja kako bi bili sigurni da ste u potpunosti zaštićeni od bakterija. Pokrivače dijelimo na ljetne pokrivače, kada je vani vruće i ne želimo dodatni teret na sebi, zimske pokrivače, da nas zagriju i u najhladnijim danima, pokrivače za sve sezone, koji su prikladni za korištenje tijekom cijele godine, i dekorativne, kako bi vaša spavaća soba uvijek bila protkana šarmom. Kod pokrivača ćete također pronaći i odgovarajuće setove pokrivača s jastucima klasičnog oblika.