BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naši dućani
Club 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

100% sigurna kupnja

Informacije na Dormeo internetskoj stranici su informativnog karaktera i nisu zamjena za konzultaciju s liječnikom za proizvode za koje je to potrebno.

O upotrebi naših savjeta i preporuka, u skladu s vašim zdravstvenim stanjem, konzultirajte se sa svojim liječnikom.

Sloboda izbora

Informacije o sebi koje proslijedite našoj firmi STUDIO MODERNA-TV PRODAJA d.o.o. se nadziru. Ako odlučite da svoje podatke ne želite proslijediti, nećete imati pristup nekim informacijama.

Osobe koje se žele odjaviti od primanja našeg e-časopisa mogu pisati na podrska-kupcima.hr@studio-moderna.com. Ako promijenite osobne podatke (mjesto stanovanja, adresu elektronske pošte, telefonski broj), molimo vas da nas o tome obavijestiti na podrska-kupcima.hr@studio-moderna.com.

Automatsko bilježenje podataka (neosobni podaci)

Kad pristupite internetskim stranicama STUDIO MODERNA-TV PRODAJA d.o.o., opće, neosobne informacije (upotreba internetskog preglednika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta, posjećene stranice) se automatski bilježe (ne kao dio prijave). Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše internetske stranice i poboljšavanje njenih sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade niti se prosljeđuju trećoj strani.

Cookiji

Cookiji su nevidljivi dokumenti koji se privremeno spremaju na tvrdom disku vašeg računala i našoj stranici omogućavaju prepoznavanje vašeg računala kad sljedeći put posjetite naše stranice. Cookije upotrebljavamo samo za prikupljanje informacija koje se tiču upotrebe naše internetske stranice.

Sigurnost

STUDIO MODERNA-TV PRODAJA d.o.o. jako pazi na sigurnost osobnih podataka. Vaši podaci su zaštićeni od gubitka, uništenja, krivotvorenja, manipulacije i neautoriziranog pristupa ili neautoriziranog otkrivanja.

Maloljetnici

STUDIO MODERNA-TV PRODAJA d.o.o. preporučuje svim roditeljima i skrbnicima da svoju djecu nauče sigurnom i odgovornom ponašanju s osobnim podacima na Internetu. Maloljetnici ne bi smjeli ostavljati ikakve osobne podatke na internetskim stranicama STUDIO MODERNA-TV PRODAJA d.o.o. bez dozvole roditelja ili skrbnika. STUDIO MODERNA-TV PRODAJA d.o.o. nikad neće svjesno prikupiti podatke od maloljetnika ili ih na ikoji način koristiti ili proslijediti trećoj strani bez njihove dozvole.

Poveznice (linkovi) na druge internetske stranice

Izjava o čuvanju osobnih podataka se odnosi na društvo STUDIO MODERNA-TV PRODAJA d.o.o. i sve podružnice u Centralnoj i Istočnoj Europi. Internetske stranice mogu sadržavati poveznice prema drugim dobavljačima unutar ili izvan STUDIO MODERNA-TV PRODAJA d.o.o., na koje se ne odnosi izjava o čuvanju osobnih podataka. Kada napuštate internetsku stranicu STUDIO MODERNA-TV PRODAJA d.o.o., ponovo pročitajte izjavu o čuvanju osobnih podataka svake internetske stranice koja sakuplja osobne identifikacijske podatke.

Pravo na informaciju

Ako imate ikakva pitanja u vezi naše politike čuvanja osobnih podataka ili obrade vaših podataka, slobodno se obratite našim predstavnicima za čuvanje privatnosti.