BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naši dućani
Club 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Higijena

svake 2 godine

promijenite svoj jastuk

Više od

12 MILIJUNA LJUDI

spava na Dormeo jastucima

Kako izabrati savršeni jastuk?

Sjećate li se kada ste zadnji put promijenili svoj jastuk? Možda je došlo vrijeme za kupovinu novog jastuka?

Opuštenost dolazi nakon što ste se odmorili na udobnom jastuku koji je pružio pravilnu potporu vašoj glavi i vratu. Dormeo vam nudi izbor jastuka koji će odogovarati svim položajima spavanja; na boku, leđima ili na trbuhu.

Svi naši Dormeo jastuci načinjeni su tako da pružaju pravilnu potporu za vrijeme sna.

 • Jastuk mora držati leđa u ispravnom položaju.

 • Mora se prilagoditi vašem načinu spavanja.

 • Svi naši jastuci su hipoalergeni jer nam je stalo do vašeg zdravlja.

Odabir jastuka s obzirom na njegov oblik

Klasični jastuk

Punjenje klasičnih jastuka najčešće čine poboljšana Wellsleep® ili Tencel® mikrovlakna. Neki od jastuka sadrže vlakna bambusa, vune ili svile. Svim ovim jastucima moguće je prilagoditi visinu, tako da odgovaraju vašim individualnim potrebama. Jastuci su perivi.

Anatomski jastuk

Ovi Dormeo jastuci načinjeni su većinom od viskoelastičih materijala (memorijske pjene). Poseban oblik jastuka i materijali od kojih su načinjeni osiguravaju odgovarajuću potporu za vašu glavu, vrat i ramena, što može smanjiti pritisak i napetost u tom dijelu tijela. Odmor i opuštanje su lakši ako udobno ležite.

Odaberite jastuk ovisno o načinu spavanja

 • Spavanje na leđima

  Svima koji spavaju na leđima potreban je jastuk koji će im pružiti odgovarajuću potporu. Jastuk mora osigurati prirodan oblik kralježnice, potporu za glavu, vrat i ramena.

 • Spavanje na boku

  Ako spavate na boku važno je da vam glava ima čvrstu potporu, zato vam je potreban čvršći i viši jastuk, koji će osigurati da tijelo zadrži svoj prirodan položaj..

 • Spavanje na trbuhu

  Ako volite spavati na trbuhu potreban vam je nizak i mekan jastuk koji će vašu kralježnicu držati u ispravnom položaju. Izaberite ravan jastuk s punjenjem od mikrovlakana koji će se prilagoditi vašoj težini.

 • Spavanje u različitim položajima

  Ako često tijekom spavanja mijenjate položaj, potreban vam je jastuk koji će biti udoban bez obzira na to spavate li trenutno na trbuhu, boku ili na leđima. Odaberite srednje mekan jastuk koji će vam se prilagoditi kako mijenjate položaj spavanja.

Pronađite svoj jastuk

 • Pripremite metar.
 • Stanite uza zid. Stanite na jednak način kao što bi ležali na madracu.
 • Naslonite glavu na zid i metrom izmjerite udaljenost između glave i zida. Ovu prazninu mora popuniti jastuk.
 • Nabavite jastuk koji odgovara vašim potrebama.
 • Kada ste nabavili jastuk, postavite ga između zida i glave. Ako je jastuk dobar za vas, gledat ćete ravno ispred sebe, a vrat će stajati ravno. To će omogućiti vašoj kralježnici, vratu i glavi da budu u potpunosti poduprti.

Za spavače na boku:

Vaša visina:

Visina jastuka:

195 cm i više = Više od 15 cm
185 cm - 195 cm = 13 cm - 15 cm
175 cm - 185 cm = 12 cm - 13 cm
165 cm - 175 cm = 11 cm - 13 cm
155 cm - 165 cm = 11 cm - 12 cm
145 cm - 155 cm = 10 cm - 12 cm
135 cm - 145 cm = 9 cm - 10 cm
Ispod 135 cm = 7 cm - 8 cm

Za spavače na leđima:

Vaša visina:

Visina jastuka:

195 cm i više = 10 cm - 15 cm
185 cm - 195 cm = 10 cm - 13 cm
175 cm - 185 cm = 10 cm - 12 cm
165 cm - 175 cm = 9 cm - 12 cm
155 cm - 165 cm = 8 cm - 11 cm
145 cm - 155 cm = 7 cm - 10 cm
135 cm - 145 cm = 7 cm - 10 cm
Ispod 135 cm = Manje od 8 cm

Ako je razmak koji ste izmjerili manji od 8 cm provjerite ove jastuke

 

Jastuk Air Smart duo

Ovaj je jastuk dizajniran tako da se može prilagoditi svim načinima spavanja. 2 u 1 dizajn ima klasičnu i anatomsku stranu jastuka. Odaberite između dvije vrste potpore: klasično punjenje na jednoj i ergonomski cilindar od Octaspring® pjene na drugoj strani. Jastuk je prozračan te ga odlikuje hipoalergena zaštita. Navlaka je periva na 40° C.

Prikladan za sve načine spavanja.

Saznajte više

Jastuk True evolution visine 12 cm

Ovo je najvjerojatnije najprozračniji jastuk na svijetu. Pružit će vam svježe, suho i higijensko okruženje za spavanje. Razvijen je na temeljima revolucionarne tehnologije Octaspring®, a pruža nježnu podršku i osigurava potporu. Navlaka se može prati na 40 °C.

Prikladan za spavanje na boku i na leđima.

Saznajte više

Ako je razmak koji ste izmjerili između 8 i 10 cm provjerite ove jastuke

 

Jastuk Eucalyptus

Ovaj jastuk će vam pružiti potrebnu potporu. Visinu jastuka možete podesiti ovisno o vašim potrebama. Načinjen je od 100% prirodnih vlakana na bazi eukaliptusa, zbog čega ima iznimna termoregulacijska svojstva. U potpunosti je periv n 60° C, što je temperatura koja će ukloniti grinje.

Prikladan za sve načine spavanja.

Saznajte više

Klasični jastuk Siena s memorijskom pjenom

Klasični jastuci Siena optimalno se prilagođavju obliku vašeg vrata i glave. Zahvaljujući posebnom dizajnu možete odabrati između ljetne ili zimske strane jastuka. Navlaka jastuka je odvojiva i periva u perilici na temperaturi od 40 °C. U kompletu dobivate dva jastuka koja dolaze u dimenziji 50x70 cm.

Prikladan za sve načine spavanja.

Saznajte više

Klasični jastuk Aloe Vera

Ovaj je jastuk obogaćen tretmanom Aloe Vere za povećanu mekoću i gladak osjećaj na koži. Moguće je individualno podešavanje visine jastuka, ovisno o vašim potrebama. Jastuk je hipoalergen, i u potpunosti periv na 60 °C, što je temperatura koja će ukloniti grinje.

Prikladan za sve načine spavanja.

Saznajte više

Klasični jastuk Siena

Mekan i udoban, odličan je izbor za sve kojima je potrebna ortopedska podrška pri spavanju. Jastuk je načinjen od iznimno prozračnih mikrovlakana koje minimalno upijaju vlagu, te je prirodno otporan na mrlje. U potpunosti je periv na 60 °C.

Prikladan za sve načine spavanja.

Saznajte više

Ako je razmak koji ste izmjerili veći od 10 cm provjerite ove jastuke

 

Jastuk True evolution visine 16 cm

Ovo je najvjerojatnije najprozračniji jastuk na svijetu. Pružit će vam svježe, suho i higijensko okruženje za spavanje. Razvijen je na temeljima revolucionarne tehnologije Octaspring®, a pruža nježnu podršku i osigurava potporu. Namijenjen je svima koji imaju šira ramena i potrebna im je viša potpora kod spavanja. Navlaka se može prati na 40 °C.

Prikladan za spavanje na boku i na leđima.

Saznajte više

Jastuk Angel

Jastuk sadrži memorijsku pjenu, ali i posebna mikrovlakna koja osiguravaju prozračnost jastuka. Navlaka jastuka obogaćena je CleanEffect® tretmanom koji pruža zaštitu od grinja i bakterija. Navlaka jastuka je periva na 40 °C, a jastuk dolazi u dimenziji 40x60 cm.

Prikladan za sve načine spavanja.

Saznajte više

Provjerite i naše setove jastuka i pokivača

 

Dormeo setovi za spavanje dostupni su cijele godine, a razlikuju se u materijalima koji su korišteni te u završnoj obradi. Setovi vam omogućuju da jednostavno odaberete proizvode s istim karakteristikama i prednostima koje odgovaraju baš vama.

Jastuk i pokrivač Good Morning/Night

Ovaj atraktivan, luksuzan set punjen je Wellsleep poboljšanim mikrovlaknima. Lagan, topao i prozračan pokrivač možete koristiti cijele godine. Čvrstoću i visinu jastuka možete regulirati ovisno o vašim potrebama. Dolazi u tri boje. Manji set uključuje pokrivač dimenzija 140x200 cm i jastuk 50x70 cm, a veći set sastoji se od pokrivača dimenzija 200x200 cm i 2 jastuka dimenzija 50x70 cm.

Prikladan za sve načine spavanja.

Saznajte više