BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naši dućani
Club 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Uvjeti korištenja

Informacije na Dormeo internetskoj stranici informativnog su karaktera i nisu zamjena za konzultacije s liječnikom kod proizvoda za koje je to potrebno. O upotrebi naših savjeta i preporuka, u skladu s vašim zdravstvenim stanjem, konzultirajte se sa svojim liječnikom.

Sloboda izbora je u vašim rukama

Osobne podatke koje proslijedite tvrtki STUDIO MODERNA-TV PRODAJA d.o.o. nadziru se i čuvaju sukladno važećoj Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća. Ako nam date izričiti pristanak za korištenje vaših osobnih podataka putem privola, vaši podaci bit će pohranjeni i kontinuirano korišteni u navedene svrhe (npr. slanje SMS informacija vezanih za rođendanski događaj u dućanima), pismena pošta (npr. slanje printanih kataloga/letaka), telefonski poziv (npr. za istraživanje zadovoljstvom usluge), e-mail (npr. povodom posebne rođendanske ponude), tj. putem komunikacijskog kanala kojeg ste prihvatili.

Što su privole i kako obrađujemo vaše podatke detaljno možete pronaći u dijelu Pravila privatnosti.

Vaše podatke možemo upotrijebiti prilikom stvaranja i održavanja korisničkog profila, kojim bismo vam željeli osigurati individualno primanje reklama i promocija.

Osobne podatke koje dajete STUDIO MODERNI – TV PRODAJA d.o.o. kontrolirate sami.

Osobe koje se žele odjaviti od primanja našeg e-časopisa i ostalih obavijesti, odnosno povući svoju privolu, mogu to uvijek učiniti zahtjevom na podrska-kupcima.hr@studio-moderna.com ili klikom na link za odjavu koji se nalazi u svim našim e-časopisima i ostalim materijalima koje vam šaljemo e-mailom.
Ako promijenite osobne podatke (mjesto stanovanja, adresu elektronske pošte, telefonski broj), a želite i dalje primati obavijesti, molimo vas da nas o tome obavijestite na podrska-kupcima.hr@studio-moderna.com.

Automatsko bilježenje podataka (neosobni podaci)

Kad pristupite internetskim stranicama STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o., opće, neosobne informacije (upotreba internetskog preglednika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta, posjećene stranice) automatski se bilježe (ne kao dio prijave). Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše internetske stranice i poboljšavanje njenih sadržaja i funkcionalnosti. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade niti se prosljeđuju trećoj strani.

Kolačići

"Kolačići" su nevidljivi dokumenti koji se privremeno spremaju na vašem hard disku i našoj stranici omogućavaju prepoznavanje vašeg računala kad sljedeći put posjetite naše stranice. "Kolačiće" upotrebljavamo samo za prikupljanje informacija koje se tiču upotrebe naše internetske stranice. Detalje možete pronaći ovdje.

Sigurnost

STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. iznimno pazi na sigurnost osobnih podataka. Vaši osobni podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, krivotvorenja, manipulacije i neautoriziranog pristupa ili neautoriziranog otkrivanja.

Maloljetnici

STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. preporučuje svim roditeljima i skrbnicima da svoju djecu nauče sigurnom i odgovornom ponašanju s osobnim podacima na Internetu. Maloljetnici ne bi smjeli ostavljati nikakve osobne podatke na internetskim stranicama STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. bez dozvole roditelja ili skrbnika. STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. nikada neće svjesno prikupiti osobne podatke od maloljetnika ili ih na ikoji način koristiti ili proslijediti trećoj strani bez njihove dozvole.

Poveznice (linkovi) na druge internetske stranice

Izjava o čuvanju osobnih podataka odnosi se na društvo STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. i sve podružnice u Centralnoj i Istočnoj Europi. Internetske stranice mogu sadržavati poveznice prema drugim dobavljačima unutar ili izvan STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o., na koje se ne odnosi izjava o čuvanju osobnih podataka. Kada napuštate internetsku stranicu STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o., ponovo pročitajte izjavu o čuvanju osobnih podataka svake internetske stranice koja sakuplja osobne identifikacijske podatke.

Pravo na informaciju - Službenik za zaštitu osobnih podataka (GDPR)

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naše politike čuvanja osobnih podataka ili obrade vaših podataka, slobodno se obratite našem Službeniku za zaštitu osobnih podataka na e-mail: szop.hr@studio-moderna.com.

Kupovina proizvoda i dobivanje besplatnog proizvoda

Kupcima koji kupuju proizvode za vrijeme akcije „Black Friday“ (Crni Petak) i drugih posebnih ponuda i oblika prodaje povremeno osiguravamo i darujemo besplatne proizvode i/ili usluge. Popusti naznačeni u promidžbenim materijalima za vrijeme posebnih ponuda i oblika prodaje vrijede samo za dio odabranih i označenih artikala.
Uvjeti za dobivanje besplatnog proizvoda i/ili usluge se utvrđuju tako da je uz pojedinu akciju posebno oglašeno da svaki kupac koji kupi proizvod u određenim vremenskim intervalima prema broju izdanih računa kao što su prvih 10 kupaca i/ili prvih 100 kupaca i/ili prvih 200 i/i ili prvih 300 kupaca ima pravo na odgovarajući besplatni proizvod i/ili uslugu.

Redoslijed zaključenja pojedinih narudžbi i računa o izvršenoj kupovini određuje se automatski radom programa bez utjecaja ljudskog faktora i time se automatski određuje koji kupci imaju pravo na besplatni proizvod i/ili uslugu.
Izraz "Akcija" ne koristi se u smislu zakonskog značenja iz članka 19. Zakona o zaštiti potrošača, već se zbog globalizacije nomenklature na webu odnosi na posebne ponude.

Alternativno Rješavanje Potrošačkih Sporova (ARPS)

Od 15. veljače 2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju imate pravo i mogućnost riješiti u svega nekoliko klikova na ovim stranicama. Europska komisija je za takvo rješavanje sporova osmislila platformu koja je dostupna svim građanima Europske unije.
Platforma je namijenjena za alternativno (izvansudsko) rješavanje domaćih i prekograničnih sporova koji proizlaze iz ugovora o prodaji ili ugovora o uslugama između trgovaca sa sjedištem u Republici Hrvatskoj i potrošača s prebivalištem u Europskoj uniji (u daljnjem tekstu: EU) u postupku pred tijelima za alternativno rješavanje potrošačkih sporova (u daljnjem tekstu: tijelima za ARPS) koja su ovlaštena provesti mirenje ili donijeti neobvezujuću ili obvezujuću odluku o sporu.

Kada potrošači i trgovci podnesu prigovor, tijela za rješavanje sporova djelovat će kao posrednici između dviju strana u cilju rješavanja problema.
Nakon što se postigne dogovor o tome tko će spor riješiti, platforma automatski prosljeđuje spor tom tijelu koje je dužno u roku od 90 dana riješiti spor u potpunosti preko Interneta.

Internetska platforma za online alternativno rješavanje sporova od 15. veljače 2016. kao i svim građanima Europske unije dostupna vam je ovdje.